Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tricolor da penha Comunistas
433 Tactiek Defesa 01
54% Balbezit 46%
30% Spel op eigen helft 70%
24 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 29.8
very good Schieten average
adequate Passen poor
adequate Verdedigen average


9e minuut.
Rosenberg passt de bal zonder na te denken. Thiesen rent richting de bal. Thiesen passt de bal met de wreef. Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Tylikowski geeft de bal voor. Rołka kopt de bal weg. Fidélis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidélis haalt uit met een fantastische trap. Siladi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - Comunistas 1:0

17e minuut.
Siladi trapt de bal weg van het doel. Rosenberg kopt de bal weg. Fidélis bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight is nu in balbezit. Knight draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Siladi met een harde bal richting middenveld. Bragato kopt de bal weg. Fidélis rent richting de bal. Fidélis schiet op doel. Siladi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - Comunistas 2:0

23e minuut.
Knight heeft problemen om de bal te vangen. Fidélis bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight haalt uit met een fantastische trap. Siladi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - Comunistas 3:0

30e minuut.
Fidélis bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight rent richting de bal. Fidélis is nu in balbezit. Knight is nu in balbezit. Knight schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero passt de bal met de wreef. Knight rent richting de bal. Fidélis is nu in balbezit. Fidélis haalt uit met een fantastische trap. Siladi bokst de bal weg. Knight is nu in balbezit. Knight schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - Comunistas 4:0

37e minuut.
Avandıç geeft een lange en hoge pass. Lasończyk kopt de bal weg. Rołka met een sublieme pass. Lasończyk is nu in balbezit. Lasończyk geeft een lange en hoge pass. Paal!

40e minuut.
Knight rent richting de bal. Knight geeft een lange en hoge pass. Rołka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fidélis is nu in balbezit. Fidélis draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Lasończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasończyk geeft een hoge lob. Tokmakçı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fidélis is nu in balbezit. Fidélis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tricolor da penha 36%, Comunistas 64%.
tricolor da penha - Comunistas 4:0

55e minuut.
Tokmakçı onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lasończyk met een snelle inworp. Rołka rent richting de bal. Rołka geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Tylikowski onderschept slim de pass. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight passt de bal met de wreef. Fidélis is nu in balbezit. Fidélis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pedrini zal de hoekschop nemen. Tokmakçı probeert de bal met de borst te controleren. Rołka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rołka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - Comunistas 5:0

68e minuut.
Tylikowski geeft de bal voor. Fidélis speelt de bal door. Knight rent richting de bal. Knight haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Rosenberg is nu in balbezit. Rosenberg probeert naar een medespeler te passen. Rissi rent richting de bal. Knight onderschept slim de pass. Knight draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - Comunistas 6:0

78e minuut.
Bragato rent richting de bal. Bragato passt de bal in één keer door. Knight is nu in balbezit. Knight schiet op doel. Siladi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Bragato kopt de bal weg. Amcaoğlu probeert naar een medespeler te passen. Esteves probeert de bal aan de voet te houden. Knight rent richting de bal. Knight haalt uit met een fantastische trap. Siladi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rołka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rołka haalt uit met een fantastische trap. Siladi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - Comunistas 7:0

83e minuut.
Lasończyk met een snelle inworp. Bragato is nu in balbezit. Bragato met een sublieme pass. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight draait met de bal, schiet en ... Siladi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - Comunistas 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tricolor da penha 24%, Comunistas 76%.
tricolor da penha - Comunistas 8:0