Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Comunistas tricolor da penha
Defesa 01 Tactiek 433
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
33 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 36.9
goed Schieten solide
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Fidélis rent richting de bal. Fuchs onderschept slim de pass. Fuchs probeert naar een medespeler te passen. Şandru rent richting de bal. Şandru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - tricolor da penha 1:0

3e minuut.
Fidélis heeft problemen om de bal te vangen. Thiesen rent richting de bal. Fidélis verovert de bal door een tackle van achteren. Şandru onderschept slim de pass. Şandru draait met de bal, schiet en ... Domniku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Şandru rent richting de bal. Şandru passt de bal in één keer door. Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero haalt uit met een fantastische trap. Domniku maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - tricolor da penha 2:0

7e minuut.
Dupotey speelt de bal door. Fidélis is nu in balbezit. Fidélis passt de bal met de wreef. Del Piero rent richting de bal. Del Piero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Del Piero passt de bal zonder na te denken. Thiesen rent richting de bal. Thiesen met een sublieme pass. Del Piero rent richting de bal. Del Piero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Romančík met een sublieme pass. Fidélis heeft problemen om de bal te vangen. Fuchs tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fuchs krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Tokmakçı rent richting de bal. Tokmakçı geeft een hoge lob. Del Piero kopt de bal weg. Thiesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiesen draait met de bal, schiet en ... Domniku bokst de bal weg. Szajewski verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Szajewski trapt de bal weg van het doel. Fuchs kopt de bal weg. Romančík heeft problemen om de bal te vangen. Del Piero rent richting de bal. Del Piero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Romančík is nu in balbezit. Del Piero onderschept slim de pass. Del Piero haalt uit met een fantastische trap. Domniku probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - tricolor da penha 3:0

27e minuut.
Drugă onderschept slim de pass. Drugă met een sublieme pass. Del Piero is nu in balbezit. Şandru is nu in balbezit. Şandru schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Fuchs bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragato onderschept slim de pass. Bragato speelt de bal door. Dupotey is nu in balbezit. Dupotey schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Thiesen kopt de bal weg. Del Piero is nu in balbezit. Del Piero met een sublieme pass. Thiesen rent richting de bal. Thiesen schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - tricolor da penha 4:0

39e minuut.
Castellanos kopt de bal weg. Viljasalo geeft een lange en hoge pass. Tylikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiesen onderschept slim de pass. Thiesen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Doeltrap. Scotini komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Viljasalo passt de bal met de wreef. Fuchs rent richting de bal. Fuchs speelt de bal door. Thiesen is nu in balbezit. Thiesen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comunistas 28%, tricolor da penha 72%.
Comunistas - tricolor da penha 4:0

46e minuut.
Rołka kopt de bal weg. Fuchs bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bragato zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bragato naar de kleedkamers voor een vroege douche.

47e minuut.
Fuchs is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fuchs met een snel genomen vrije trap. Thiesen heeft problemen om de bal te vangen. Crescenzo rent richting de bal. Thiesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiesen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Fontenelle is nu in balbezit. Fontenelle passt de bal zonder na te denken. Şandru rent richting de bal. Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero haalt uit met een fantastische trap. Domniku probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Thiesen is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - tricolor da penha 5:0

57e minuut.
Tylikowski probeert naar een medespeler te passen. Fuchs heeft problemen om de bal te vangen. Fuchs probeert naar een medespeler te passen. Şandru heeft problemen om de bal te vangen. Şandru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Thiesen rent richting de bal. Szajewski is nu in balbezit. Szajewski geeft de bal voor. Thiesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiesen draait met de bal, schiet en ... Domniku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferro komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Szajewski speelt de bal door. Crescenzo is nu in balbezit. Crescenzo passt de bal met de wreef. Şandru rent richting de bal. Şandru draait met de bal, schiet en ... Domniku bokst de bal weg.

66e minuut.
Thiesen passt de bal met de wreef. Viljasalo is nu in balbezit. Viljasalo passt de bal in één keer door. Del Piero rent richting de bal. Del Piero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - tricolor da penha 6:0

70e minuut.
Viljasalo passt de bal in één keer door. Şandru met een sublieme pass. Thiesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiesen passt de bal in één keer door. Del Piero rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Castellanos met een sublieme pass. Viljasalo is nu in balbezit. Viljasalo passt de bal zonder na te denken. Thiesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiesen schiet op doel. Domniku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fontenelle neemt de hoekschop. Şandru krijgt zijn hoofd ertegen. Domniku verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiesen verovert de bal door een tackle van achteren. Thiesen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - tricolor da penha 7:0

80e minuut.
Thiesen schiet op doel. Klungelig pakt Ferro de bal. Thiesen is nu in balbezit. Thiesen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - tricolor da penha 8:0

81e minuut.
Ferro met een sublieme pass. Drugă speelt de bal door. Crescenzo probeert naar een medespeler te passen. Del Piero rent richting de bal. Del Piero schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fontenelle met een snelle inworp. Şandru is nu in balbezit. Thiesen rent richting de bal. Thiesen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comunistas 26%, tricolor da penha 74%.
Comunistas - tricolor da penha 8:0