Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CESAR CASSAGO MICHELETTI MilitaryTeam
352 Tactiek TESTE
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26.6 gemiddelde waardering 29.1
zwak Schieten redelijk
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen matig


1e minuut.
Babiarz rent richting de bal. Babiarz probeert naar een medespeler te passen. Pekdemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekdemir schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pekdemir is nu in balbezit. Rúbio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pekdemir is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Babiarz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Silveira Tavares werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CESAR CASSAGO MICHELETTI - MilitaryTeam 0:1

4e minuut.
Gadelha bereikt de bal nog maar net als eerste. Cammarota begaat een overtreding. Gadelha raakt geblesseerd tijdens het duel. Gadelha zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Kabel de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Pekdemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Rúbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rúbio geeft een lange en hoge pass. Gmiński geeft een lange en hoge pass. Babiarz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Cammarota verovert de bal door een tackle van achteren. Yasser Rayan rent richting de bal. Yasser Rayan speelt de bal door. Pekdemir is nu in balbezit. Pekdemir haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Rodrigues met een harde bal richting middenveld. Cammarota kopt de bal weg. Klungelig pakt Babiarz de bal. Babiarz schiet op doel. Silveira Tavares werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CESAR CASSAGO MICHELETTI - MilitaryTeam 0:2

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Silveira Tavares trapt de bal weg van het doel. Cammarota kopt de bal weg. Klungelig pakt Babiarz de bal. Babiarz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

35e minuut.
Pekdemir rent richting de bal. Pekdemir passt de bal zonder na te denken. Babiarz is nu in balbezit. Babiarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CESAR CASSAGO MICHELETTI - MilitaryTeam 0:3

36e minuut.
van den Wiel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Negreiros komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Adolfo heeft problemen om de bal te vangen. Adolfo passt de bal met de wreef. Amoroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiarz verovert de bal door een tackle van achteren. Babiarz haalt uit met een fantastische trap. Silveira Tavares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CESAR CASSAGO MICHELETTI - MilitaryTeam 0:4

40e minuut.
Kabel geeft een hoge lob. Esteves probeert de bal met de borst te controleren. Gmiński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Esteves raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CESAR CASSAGO MICHELETTI 54%, MilitaryTeam 46%.
CESAR CASSAGO MICHELETTI - MilitaryTeam 0:4

46e minuut.
Daar is Babiarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pekdemir bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Catariano. Catariano krijgt een gele kaart. Pekdemir wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

46e minuut.
Negreiros rent richting de bal. Negreiros geeft een hoge lob. Pekdemir rent richting de bal. Pekdemir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CESAR CASSAGO MICHELETTI - MilitaryTeam 0:5

67e minuut.
Spinu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amoroso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sagres is nu in balbezit. Sagres geeft de bal voor. McDermott probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Gmiński onderschept slim de pass. Gmiński probeert naar een medespeler te passen. Babiarz is nu in balbezit. Babiarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CESAR CASSAGO MICHELETTI - MilitaryTeam 0:6

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tuberaider zal de hoekschop nemen. Daar is Sagres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catariano is nu in balbezit. Catariano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Spinu geeft een lange en hoge pass. Babiarz kopt de bal weg. Pekdemir is nu in balbezit. Pekdemir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CESAR CASSAGO MICHELETTI 54%, MilitaryTeam 46%.
CESAR CASSAGO MICHELETTI - MilitaryTeam 0:6