Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uberlândia C. Spectro
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Torresmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Marília rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Torresmo. Torresmo krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Marelli geeft een lange en hoge pass. Pavanati kopt de bal weg. Coritiba heeft problemen om de bal te vangen. Pereira Lino rent richting de bal. Pereira Lino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Travolta rent richting de bal. Travolta passt de bal met de wreef. Gasol Gasolina rent richting de bal. Bonilha is nu in balbezit. Bonilha geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Travolta is nu in balbezit. Travolta passt de bal in één keer door. Pavanati is nu in balbezit. Gomez onderschept slim de pass. Gomez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Coritiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira Lino onderschept slim de pass. Pereira Lino speelt de bal door. Bonilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilha draait met de bal, schiet en ... Divino bokst de bal weg. Divino probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Marília de bal. Torga bereikt de bal nog maar net als eerste. Torga haalt uit met een fantastische trap. Lenzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Pieropan rent richting de bal. Travolta bereikt de bal nog maar net als eerste. Travolta passt de bal in één keer door. Bonilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uberlândia C. 49%, Spectro 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Uberlândia C. - Spectro 0:0

55e minuut.
Pavanati geeft een lange en hoge pass. Gasol Gasolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira Lino rent richting de bal. Pereira Lino draait met de bal, schiet en ... Divino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Pereira Lino geeft een hoge lob. Antetokounmpo probeert naar een medespeler te passen. Marelli probeert de bal aan de voet te houden. Bonilha rent richting de bal. Bonilha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Rossa kopt de bal weg. Olaria probeert de bal met de borst te controleren. Torga is nu in balbezit. Torga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Gasol Gasolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Antetokounmpo is nu in balbezit. Antetokounmpo probeert naar een medespeler te passen. Bonilha rent richting de bal. Bonilha schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Divino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Olaria met een harde bal richting middenveld. Travolta kopt de bal weg. Torga is nu in balbezit. Torga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uberlândia C. 56%, Spectro 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Uberlândia C. - Spectro 0:0