Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
flabem leandro club
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 14.5
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


17e minuut.
Bronho is nu in balbezit. Gonzaga is nu in balbezit. Gonzaga probeert naar een medespeler te passen. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Daar is Vital, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jardim onderschept slim de pass. Jardim met een sublieme pass. Cintra is nu in balbezit. Cintra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Gonzaga rent richting de bal. Bronho is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gonzaga. Bronho wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

45e minuut.
Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezende rent richting de bal. Solano onderschept slim de pass. Solano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
flabem - leandro club 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flabem 55%, leandro club 45%.
flabem - leandro club 0:1

46e minuut.
Cintra is nu in balbezit. Salles onderschept slim de pass. Jardim onderschept slim de pass. Jardim haalt uit met een fantastische trap. Bozo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
flabem - leandro club 1:1

54e minuut.
Edinho Baiano geeft een lange en hoge pass. Inworp. Araújo met een snelle inworp. Jardim bereikt de bal nog maar net als eerste. Jardim geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Rosenberg schiet op doel. Brasília Amarela heeft problemen om de bal te vangen. Solano is nu in balbezit. Solano haalt uit met een fantastische trap. Brasília Amarela probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Oportunista zal de hoekschop nemen. Gonzaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzaga schiet op doel. Lange probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
flabem - leandro club 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flabem 58%, leandro club 42%.
flabem - leandro club 1:2