Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Comunistas DelVille F.C.
Defesa 01 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
37 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 18
goed Schieten zwak
redelijk Passen slecht
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Şandru onderschept slim de pass. Thiesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Şandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şandru haalt uit met een fantastische trap. Martins probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - DelVille F.C. 1:0

9e minuut.
Fonseca is nu in balbezit. Fontenelle rent richting de bal. Fontenelle passt de bal zonder na te denken. Del Piero is nu in balbezit. Del Piero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Crescenzo heeft problemen om de bal te vangen. Crescenzo passt de bal in één keer door. Thiesen is nu in balbezit. Şandru rent richting de bal. Şandru haalt uit met een fantastische trap. Martins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Klungelig pakt Fontenelle de bal. Fontenelle geeft een lange en hoge pass. Daar is Davila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Piero is nu in balbezit. Del Piero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - DelVille F.C. 2:0

16e minuut.
Del Piero is nu in balbezit. Patola schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Del Piero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Viljasalo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Pancinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şandru schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pancinha de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - DelVille F.C. 3:0

18e minuut.
Crescenzo geeft een hoge lob. Şandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şandru passt de bal zonder na te denken. Thiesen is nu in balbezit. Thiesen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - DelVille F.C. 4:0

26e minuut.
Fontenelle met een sublieme pass. Şandru rent richting de bal. Şandru probeert naar een medespeler te passen. Thiesen is nu in balbezit. Thiesen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Del Piero speelt de bal door. Şandru is nu in balbezit. Şandru speelt de bal door. Klungelig pakt Thiesen de bal. Thiesen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Del Piero passt de bal met de wreef. Crescenzo rent richting de bal. Crescenzo geeft de bal voor. Thiesen is nu in balbezit. Thiesen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Del Piero passt de bal zonder na te denken. Şandru rent richting de bal. Şandru speelt de bal door. Thiesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiesen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Crescenzo probeert de bal met de borst te controleren. Fuchs geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pancinha de bal onder controle te krijgen. Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - DelVille F.C. 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comunistas 30%, DelVille F.C. 70%.
Comunistas - DelVille F.C. 5:0

50e minuut.
Thiesen passt de bal met de wreef. Del Piero is nu in balbezit. Del Piero draait met de bal, schiet en ... Pancinha probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - DelVille F.C. 6:0

51e minuut.
Crescenzo speelt de bal door. Klungelig pakt Fuchs de bal. Fuchs probeert naar een medespeler te passen. Del Piero is nu in balbezit. Del Piero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Klungelig pakt Patola de bal. Fontenelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero is nu in balbezit. Şandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şandru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Fontenelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fontenelle is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Viljasalo met een snel genomen vrije trap. Thiesen springt en kopt de bal. Martins probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - DelVille F.C. 7:0

56e minuut.
Crescenzo verovert de bal door een tackle van achteren. Crescenzo geeft een lange en hoge pass. Daar is Pancinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thiesen is nu in balbezit. Thiesen haalt uit met een fantastische trap. Martins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Tokmakçı is nu in balbezit. Tokmakçı geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Del Piero de bal onder controle te krijgen. Şandru is nu in balbezit. Şandru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - DelVille F.C. 8:0

67e minuut.
Thiesen rent richting de bal. Thiesen passt de bal zonder na te denken. Şandru is nu in balbezit. Şandru haalt uit met een fantastische trap. Martins maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - DelVille F.C. 9:0

68e minuut.
Viljasalo is nu in balbezit. Viljasalo geeft een lange en hoge pass. Vidal is nu in balbezit. Del Piero onderschept slim de pass. Del Piero draait met de bal, schiet en ... Martins kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Fuchs passt de bal zonder na te denken. Şandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şandru passt de bal met de wreef. Del Piero is nu in balbezit. Del Piero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - DelVille F.C. 10:0

79e minuut.
Prazeres rent richting de bal. Fuchs onderschept slim de pass. Fuchs passt de bal in één keer door. Thiesen rent richting de bal. Thiesen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Viljasalo geeft een hoge lob. Pancinha heeft problemen om de bal te vangen. Şandru rent richting de bal. Şandru draait met de bal, schiet en ... Martins maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - DelVille F.C. 11:0

86e minuut.
Thiesen probeert de bal aan de voet te houden. Prazeres is nu in balbezit. Şandru is nu in balbezit. Thiesen is nu in balbezit. Thiesen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - DelVille F.C. 12:0

89e minuut.
Del Piero is nu in balbezit. Del Piero geeft een hoge lob. Thiesen kan de bal niet met de borst controleren. Şandru is nu in balbezit. Şandru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - DelVille F.C. 13:0

90e minuut.
Thiesen heeft problemen om de bal te vangen. Thiesen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vidal de bal. Del Piero is nu in balbezit. Del Piero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comunistas 17%, DelVille F.C. 83%.
Comunistas - DelVille F.C. 13:0