Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CESAR CASSAGO MICHELETTI tricolor da penha
352 Tactiek 433
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.7 gemiddelde waardering 34.7
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Rúbio geeft de bal voor. Inworp. Lasończyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rołka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rołka geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Gadelha rent richting de bal. Rołka verovert de bal door een tackle van achteren. Rołka geeft een lange en hoge pass. Knight is nu in balbezit. Knight haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Malícia probeert de bal aan de voet te houden. Rołka is nu in balbezit. Rołka passt de bal zonder na te denken. Castellanos rent richting de bal. Castellanos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CESAR CASSAGO MICHELETTI - tricolor da penha 0:1

11e minuut.
Rołka is nu in balbezit. Rołka met een sublieme pass. Daar is Knight, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knight haalt uit met een fantastische trap. Silveira Tavares werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Castellanos krijgt zijn hoofd ertegen. Malícia heeft problemen om de bal te vangen. Malícia verovert de bal door een tackle van achteren. Lasończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasończyk geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bragato kan de bal niet met de borst controleren. Sagres bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bragato. Bragato krijgt een gele kaart. Sagres roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sagres kan niet meer verder spelen. Santos Viana komt het veld opgelopen. Gadelha met een snel genomen vrije trap. Catariano is nu in balbezit. Catariano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Lasończyk rent richting de bal. De bal rolt over de achterlijn. Silveira Tavares trapt de bal weg. Daar is Knight, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knight haalt uit met een fantastische trap. Silveira Tavares probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Pedrini rent richting de bal. Pedrini geeft de bal voor. Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Avandıç met de inworp. Malícia met een sublieme pass. Avandıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Avandıç geeft een hoge lob. Castellanos rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Santos Viana heeft problemen om de bal te vangen. Bragato geeft de bal voor. Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos haalt uit met een fantastische trap. Silveira Tavares werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Avandıç is nu in balbezit. Avandıç geeft de bal voor. Malícia geeft de bal voor. Knight rent richting de bal. Knight haalt uit met een fantastische trap. Silveira Tavares verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos schiet op doel. Silveira Tavares werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CESAR CASSAGO MICHELETTI 63%, tricolor da penha 37%.
CESAR CASSAGO MICHELETTI - tricolor da penha 0:1

49e minuut.
Pedrini geeft een lange en hoge pass. Malícia kopt de bal weg. Knight is nu in balbezit. Knight draait met de bal, schiet en ... Silveira Tavares werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Tylikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Santos Viana bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylikowski onderschept slim de pass. Bragato rent richting de bal. Bragato geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Avandıç kopt de bal weg. Rołka rent richting de bal. Rołka passt de bal in één keer door. Castellanos is nu in balbezit. Castellanos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CESAR CASSAGO MICHELETTI - tricolor da penha 0:2

63e minuut.
Lasończyk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Heras komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Rołka is nu in balbezit. Rołka passt de bal zonder na te denken. Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos haalt uit met een fantastische trap. Silveira Tavares probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CESAR CASSAGO MICHELETTI - tricolor da penha 0:3

71e minuut.
Esteves geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pedrini met de inworp. Knight rent richting de bal. Knight draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Catariano rent richting de bal. Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro geeft de bal voor. Knight is nu in balbezit. Klungelig pakt Knight de bal. De bal raakt de paal. Knight is nu in balbezit. Knight draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CESAR CASSAGO MICHELETTI - tricolor da penha 0:4

74e minuut.
Santos Viana speelt de bal door. Collor bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos is nu in balbezit. Knight is nu in balbezit. Knight geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Knight is nu in balbezit. Knight schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CESAR CASSAGO MICHELETTI - tricolor da penha 0:5

82e minuut.
Rołka is nu in balbezit. Rołka passt de bal in één keer door. Knight is nu in balbezit. Knight draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CESAR CASSAGO MICHELETTI - tricolor da penha 0:6

85e minuut.
Castellanos draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rúbio de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Heras zal de hoekschop nemen. Knight maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bragato speelt de bal door. Rołka geeft een hoge lob. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight schiet op doel. Silveira Tavares maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CESAR CASSAGO MICHELETTI - tricolor da penha 0:7

88e minuut.
Bragato rent richting de bal. Bragato passt de bal met de wreef. Castellanos rent richting de bal. Castellanos draait met de bal, schiet en ... Silveira Tavares maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CESAR CASSAGO MICHELETTI - tricolor da penha 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CESAR CASSAGO MICHELETTI 61%, tricolor da penha 39%.
CESAR CASSAGO MICHELETTI - tricolor da penha 0:8