Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spectro flabem
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


21e minuut.
Na een snelle pass probeert Cintra de bal onder controle te krijgen. Dinamite is nu in balbezit. Dinamite probeert naar een medespeler te passen. Cintra is nu in balbezit. Cintra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Torga is nu in balbezit. Bronho onderschept slim de pass. Bronho speelt de bal door. Cintra rent richting de bal. Cintra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Torresmo is nu in balbezit. Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Torresmo. Torresmo krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Jardim passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meio Campista met een snelle inworp. Bertoli is nu in balbezit. Bertoli geeft een lange en hoge pass. Lange bokst de bal weg. Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Spectro - flabem 1:0

32e minuut.
Bertoli probeert naar een medespeler te passen. Rossa rent richting de bal. Rossa passt de bal zonder na te denken. Torga bereikt de bal nog maar net als eerste. Torga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Rezende onderschept slim de pass. Inworp. Torresmo met de inworp. Torga is nu in balbezit. Torga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spectro 48%, flabem 52%.
Spectro - flabem 1:0

53e minuut.
Pacheco geeft een lange en hoge pass. Araújo is nu in balbezit. Araújo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cintra de bal. Cintra draait met de bal, schiet en ... Divino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Meio Campista bereikt de bal nog maar net als eerste. Appolinário is nu in balbezit. Appolinário speelt de bal door. Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo geeft een hoge lob. Divino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Meio Campista rent richting de bal. Meio Campista geeft een lange en hoge pass. Daar is Brasília Amarela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gomez is nu in balbezit. Gomez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spectro 61%, flabem 39%.
Spectro - flabem 1:0