Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tricolor da penha DelVille F.C.
433 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
24 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 17.6
uitstekend Schieten slecht
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen slecht


11e minuut.
Patola bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragato onderschept slim de pass. Bragato speelt de bal door. Dupotey is nu in balbezit. Dupotey schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Daar is Dupotey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bragato rent richting de bal. Bragato probeert naar een medespeler te passen. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - DelVille F.C. 1:0

14e minuut.
Castellanos rent richting de bal. Castellanos passt de bal met de wreef. Pancinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupotey onderschept slim de pass. Dupotey draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - DelVille F.C. 2:0

23e minuut.
Knight rent richting de bal. Knight draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Godeiro de bal. Dupotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupotey schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Pancinha heeft problemen om de bal te vangen. Prazeres probeert naar een medespeler te passen. Dupotey is nu in balbezit. Dupotey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - DelVille F.C. 3:0

37e minuut.
Vilela kan de bal niet met de borst controleren. Avandıç is nu in balbezit. Avandıç probeert naar een medespeler te passen. Dupotey is nu in balbezit. Dupotey schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Klungelig pakt Davila de bal. Rołka is nu in balbezit. Rołka passt de bal in één keer door. Dupotey rent richting de bal. Patola probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Castellanos neemt de hoekschop. Knight springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - DelVille F.C. 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tricolor da penha 27%, DelVille F.C. 73%.
tricolor da penha - DelVille F.C. 4:0

46e minuut.
Ameli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ameli passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Prazeres de bal onder controle te krijgen. Dupotey rent richting de bal. Dupotey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - DelVille F.C. 5:0

51e minuut.
Avandıç met een snelle inworp. Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos passt de bal zonder na te denken. Dupotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupotey schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Pedrini speelt de bal door. Castellanos rent richting de bal. Castellanos passt de bal zonder na te denken. Daar is Knight, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedrini geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Pedrini de bal onder controle te krijgen. Bragato is nu in balbezit. Bragato passt de bal met de wreef. Daar is Knight, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knight schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Prazeres probeert naar een medespeler te passen. Rołka is nu in balbezit. Rołka speelt de bal door. Dupotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupotey haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Klungelig pakt Davila de bal. Rołka verovert de bal door een tackle van achteren. Rołka met een sublieme pass. Dupotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupotey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Fonseca rent richting de bal. Tylikowski onderschept slim de pass. Pedrini met een sublieme pass. Dupotey rent richting de bal. Dupotey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - DelVille F.C. 6:0

78e minuut.
Avandıç rent richting de bal. Avandıç heeft problemen om de bal te vangen. Avandıç passt de bal zonder na te denken. Dupotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupotey haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rołka heeft problemen om de bal te vangen. Rołka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - DelVille F.C. 7:0

81e minuut.
Davila is nu in balbezit. Davila geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castellanos met de inworp. Rołka geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dupotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupotey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - DelVille F.C. 8:0

86e minuut.
Davila geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castellanos met een snelle inworp. Rołka geeft de bal voor. Knight maakt een snoekduik en kopt de bal. Martins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tricolor da penha 31%, DelVille F.C. 69%.
tricolor da penha - DelVille F.C. 8:0