Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DelVille F.C. tricolor da penha
Normal Tactiek 433
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 38.3
weak Schieten excellent
poor Passen adequate
poor Verdedigen weak


8e minuut.
Castellanos geeft een lange en hoge pass. Pancinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupotey verovert de bal door een tackle van achteren. Dupotey draait met de bal, schiet en ... Martins probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Pancinha rent richting de bal. Dupotey verovert de bal door een tackle van achteren. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight haalt uit met een fantastische trap. Martins maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DelVille F.C. - tricolor da penha 0:1

13e minuut.
Tylikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pedrini met een sublieme pass. Knight is nu in balbezit. Knight schiet op doel. Pancinha probeert de bal aan de voet te houden. Martins bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
DelVille F.C. - tricolor da penha 0:2

16e minuut.
Pedrini heeft problemen om de bal te vangen. Pedrini passt de bal met de wreef. Bragato met een sublieme pass. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Godeiro geeft een hoge lob. Rołka probeert de bal aan de voet te houden. Knight is nu in balbezit. Dupotey rent richting de bal. Dupotey haalt uit met een fantastische trap. Martins bokst de bal weg. Pancinha kopt de bal weg. Rołka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dupotey rent richting de bal. Dupotey haalt uit met een fantastische trap. Martins probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DelVille F.C. - tricolor da penha 0:3

28e minuut.
Vidal geeft een hoge lob. Romančík rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yamada. Yamada krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Avandıç geeft de bal voor. Davila heeft problemen om de bal te vangen. Rołka met een sublieme pass. Dupotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupotey haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight passt de bal zonder na te denken. Patola probeert de bal met de borst te controleren. Knight rent richting de bal. Knight draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bragato met een sublieme pass. Dupotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupotey passt de bal zonder na te denken. Knight heeft problemen om de bal te vangen. Knight draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
DelVille F.C. - tricolor da penha 0:4

37e minuut.
Pedrini onderschept slim de pass. Pedrini speelt de bal door. Bragato met een sublieme pass. Dupotey is nu in balbezit. Dupotey draait met de bal, schiet en ... Martins kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Avandıç onderschept slim de pass. Avandıç geeft de bal voor. Klungelig pakt Knight de bal. Dupotey rent richting de bal. Dupotey schiet op doel. Martins kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Knight probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Dupotey de bal onder controle te krijgen. Rołka speelt de bal door. Dupotey rent richting de bal. Dupotey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DelVille F.C. - tricolor da penha 0:5

42e minuut.
Yamada probeert naar een medespeler te passen. Vilela is nu in balbezit. Dupotey onderschept slim de pass. Dupotey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DelVille F.C. 62%, tricolor da penha 38%.
DelVille F.C. - tricolor da penha 0:5

47e minuut.
Pedrini met een sublieme pass. Prazeres is nu in balbezit. Prazeres passt de bal in één keer door. Vilela bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DelVille F.C. - tricolor da penha 1:5

48e minuut.
Dupotey met een sublieme pass. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight probeert naar een medespeler te passen. Pedrini is nu in balbezit. Pedrini probeert naar een medespeler te passen. Martins kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Tylikowski geeft een lange en hoge pass. Godeiro kopt de bal weg. Bragato geeft een lange en hoge pass. Dupotey is nu in balbezit. Dupotey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DelVille F.C. - tricolor da penha 1:6

54e minuut.
Pancinha rent richting de bal. Dupotey onderschept slim de pass. Knight rent richting de bal. Knight schiet op doel. Martins probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DelVille F.C. - tricolor da penha 1:7

56e minuut.
Prazeres onderschept slim de pass. Vilela is nu in balbezit. Vilela passt de bal met de wreef. Yamada rent richting de bal. Yamada draait met de bal, schiet en ... Domniku bokst de bal weg.

58e minuut.
Castellanos rent richting de bal. Castellanos speelt de bal door. Dupotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupotey draait met de bal, schiet en ... Martins probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DelVille F.C. - tricolor da penha 1:8

62e minuut.
Vilela is nu in balbezit. Bragato onderschept slim de pass. Bragato met een sublieme pass. Dupotey rent richting de bal. Dupotey schiet op doel. Martins bokst de bal weg. Martins probeert naar een medespeler te passen. Bragato kopt de bal weg. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DelVille F.C. - tricolor da penha 1:9

68e minuut.
Bragato is nu in balbezit. Knight rent richting de bal. Knight passt de bal met de wreef. Dupotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupotey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DelVille F.C. - tricolor da penha 1:10

76e minuut.
Godeiro geeft een lange en hoge pass. Romančík is nu in balbezit. Romančík geeft een lange en hoge pass. Rołka is nu in balbezit. Rołka geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Pancinha de bal. Knight rent richting de bal. Knight haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DelVille F.C. - tricolor da penha 1:11

83e minuut.
Knight raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Scotini komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Vilela rent richting de bal. Vilela speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Romančík de bal onder controle te krijgen. Yamada bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Martins trapt de bal weg. Bragato kopt de bal weg. Rołka rent richting de bal. Dupotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupotey draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Scotini de bal. Dupotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupotey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DelVille F.C. 63%, tricolor da penha 37%.
DelVille F.C. - tricolor da penha 1:11