Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taitíbis Comunistas
Normal Tactiek Defesa 01
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.5 gemiddelde waardering 37.7
slecht Schieten goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Daar is Padilha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şandru is nu in balbezit. Şandru probeert naar een medespeler te passen. Del Piero is nu in balbezit. Del Piero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Thiesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges rent richting de bal. Thiesen onderschept slim de pass. Şandru rent richting de bal. Şandru haalt uit met een fantastische trap. Rossi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Taitíbis - Comunistas 0:1

6e minuut.
Thiesen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Freire de bal. Del Piero is nu in balbezit. Del Piero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Taitíbis - Comunistas 0:2

8e minuut.
Fuchs rent richting de bal. Fuchs met een sublieme pass. Crescenzo speelt de bal door. Thiesen is nu in balbezit. Thiesen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Del Piero is nu in balbezit. Şandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şandru passt de bal zonder na te denken. Thiesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiesen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Taitíbis - Comunistas 0:3

12e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fontenelle zal de hoekschop nemen. Guerreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiesen verovert de bal door een tackle van achteren. Thiesen draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Borges de bal onder controle te krijgen. Rossi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Borges rent richting de bal. Thiesen onderschept slim de pass. Thiesen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Rossi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Freire de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Del Piero geeft de bal voor. Padilha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Crescenzo speelt de bal door. Şandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şandru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Fontenelle rent richting de bal. Fontenelle probeert naar een medespeler te passen. Guerreiro kan de bal niet met de borst controleren. Thiesen rent richting de bal. Thiesen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Daar is Thiesen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thiesen met een sublieme pass. Şandru rent richting de bal. Şandru geeft de bal voor. Rossi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Amcaoğlu probeert naar een medespeler te passen. Crescenzo probeert naar een medespeler te passen. Freire is nu in balbezit. Freire geeft de bal voor. Crescenzo geeft een hoge lob. Rossi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Drugă passt de bal in één keer door. Şandru speelt de bal door. Crescenzo speelt de bal door. Del Piero rent richting de bal. Del Piero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Fontenelle onderschept slim de pass. Fontenelle passt de bal in één keer door. Guerreiro is nu in balbezit. Şandru onderschept slim de pass. Şandru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Şandru geeft de bal voor. Daar is Borges, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Piero is nu in balbezit. Del Piero schiet op doel. Rossi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Taitíbis - Comunistas 0:4

36e minuut.
Padilha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guerreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerreiro passt de bal zonder na te denken. Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Thiesen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Del Piero de bal. Şandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero rent richting de bal. Del Piero schiet op doel. Rossi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taitíbis 85%, Comunistas 15%.
Taitíbis - Comunistas 0:4

49e minuut.
Thiesen passt de bal in één keer door. Şandru met een sublieme pass. Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Şandru is nu in balbezit. Şandru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Doeltrap. Rossi trapt de bal weg van het doel. Imperador kopt de bal weg. Fontenelle is nu in balbezit. Fontenelle geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Thiesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges onderschept slim de pass. Borges met een sublieme pass. Crescenzo is nu in balbezit. Crescenzo geeft de bal voor. Rossi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Del Piero heeft problemen om de bal te vangen. Del Piero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Taitíbis - Comunistas 0:5

63e minuut.
Crescenzo verovert de bal door een tackle van achteren. Crescenzo met een sublieme pass. Freire geeft de bal voor. Del Piero is nu in balbezit. Del Piero haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Del Piero heeft problemen om de bal te vangen. Şandru rent richting de bal. Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Taitíbis - Comunistas 0:6

66e minuut.
Padilha kopt de bal weg. Daar is Guerreiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padilha is nu in balbezit. Thiesen verovert de bal door een tackle van achteren. Thiesen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Rossi trapt de bal weg. Inworp. Fontenelle met een snelle inworp. Şandru rent richting de bal. Şandru geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Taitíbis - Comunistas 0:7

85e minuut.
Padilha met een snelle inworp. Crescenzo met een sublieme pass. Şandru rent richting de bal. Thiesen is nu in balbezit. Thiesen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taitíbis 82%, Comunistas 18%.
Taitíbis - Comunistas 0:7