Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uberlândia C. flabem
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Brasília Amarela heeft problemen om de bal te vangen. Appolinário bereikt de bal nog maar net als eerste. Appolinário probeert naar een medespeler te passen. Bonilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberlândia C. - flabem 1:0

29e minuut.
Appolinário is nu in balbezit. Appolinário met een sublieme pass. Olaria is nu in balbezit. Cintra verovert de bal door een tackle van achteren. Cintra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Uberlândia C. - flabem 1:1

40e minuut.
Klungelig pakt Pereira Lino de bal. Appolinário rent richting de bal. Appolinário speelt de bal door. Cintra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Jardim geeft een hoge lob. Showman is nu in balbezit. Showman passt de bal met de wreef. Cintra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberlândia C. - flabem 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uberlândia C. 51%, flabem 49%.
Uberlândia C. - flabem 1:2

50e minuut.
Araújo met een sublieme pass. Cintra is nu in balbezit. Olaria is nu in balbezit. Cintra onderschept slim de pass. Cintra draait met de bal, schiet en ... Lenzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Pieropan met een sublieme pass. Pereira Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronho rent richting de bal. Pereira Lino verovert de bal door een tackle van achteren. Pereira Lino draait met de bal, schiet en ... Lange kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavanati onderschept slim de pass. Bronho begaat een overtreding. Bronho krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Marília passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pereira Lino de bal. Pereira Lino passt de bal in één keer door. Bonilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilha draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Uberlândia C. - flabem 2:2

62e minuut.
Pacheco rent richting de bal. Pacheco geeft de bal voor. Rezende probeert de bal aan de voet te houden. Bonilha rent richting de bal. Bonilha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Appolinário passt de bal zonder na te denken. Lexotan is nu in balbezit. Bronho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lexotan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lexotan kan niet meer verder spelen. Assarado komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Pavanati verovert de bal door een tackle van achteren. Pereira Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira Lino probeert naar een medespeler te passen. Bonilha rent richting de bal. Bonilha haalt uit met een fantastische trap. Lange bokst de bal weg.

90e minuut.
Borosqui geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antetokounmpo met een snelle inworp. Pereira Lino controleert de bal met de borst. Pereira Lino geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uberlândia C. 31%, flabem 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Uberlândia C. - flabem 2:2