Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Comunistas Spectro
Defesa 01 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
18% Spel op eigen helft 82%
30 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 19.3
goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
goed Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Crescenzo met een snelle inworp. Rossa onderschept slim de pass. Viljasalo rent richting de bal. Viljasalo haalt uit met een fantastische trap. Del Piero probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Inworp. Fontenelle met een snelle inworp. Şandru geeft de bal voor. Del Piero heeft problemen om de bal te vangen. Thiesen bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Thiesen is nu in balbezit. Thiesen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - Spectro 1:0

7e minuut.
Gomez met een sublieme pass. Torga heeft problemen om de bal te vangen. Rossa rent richting de bal. Thiesen onderschept slim de pass. Thiesen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Crescenzo passt de bal in één keer door. Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Şandru is nu in balbezit. Şandru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - Spectro 2:0

11e minuut.
Viljasalo rent richting de bal. Viljasalo passt de bal in één keer door. Fontenelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontenelle geeft een hoge lob. Thiesen heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - Spectro 3:0

13e minuut.
Şandru speelt de bal door. Klungelig pakt Thiesen de bal. Thiesen passt de bal met de wreef. Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero draait met de bal, schiet en ... Divino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - Spectro 4:0

17e minuut.
Marelli passt de bal in één keer door. Coritiba heeft problemen om de bal te vangen. Fontenelle speelt de bal door. Del Piero rent richting de bal. Del Piero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - Spectro 5:0

22e minuut.
Viljasalo geeft een hoge lob. Dinamite bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiesen maakt een afschuwelijke overtreding. Thiesen krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Dinamite geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fontenelle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şandru geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Torga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuchs onderschept slim de pass. Fuchs met een sublieme pass. Thiesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiesen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Fuchs probeert naar een medespeler te passen. Şandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiesen is nu in balbezit. Şandru is nu in balbezit. Şandru haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Crescenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crescenzo geeft een hoge lob. Coritiba heeft problemen om de bal te vangen. Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Crescenzo kopt de bal weg. Şandru rent richting de bal. Şandru probeert naar een medespeler te passen. Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Daar is Crescenzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crescenzo geeft de bal voor. Şandru is nu in balbezit. Şandru draait met de bal, schiet en ... Marelli probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Gasol Gasolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Crescenzo onderschept slim de pass. Crescenzo speelt de bal door. Thiesen is nu in balbezit. Thiesen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comunistas 25%, Spectro 75%.
Comunistas - Spectro 5:0

46e minuut.
Travolta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Meio Campista komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Meio Campista bereikt de bal nog maar net als eerste. Şandru is nu in balbezit. Şandru passt de bal in één keer door. Del Piero is nu in balbezit. Del Piero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Thiesen is nu in balbezit. Şandru is nu in balbezit. Thiesen is nu in balbezit. Thiesen haalt uit met een fantastische trap. Divino probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Rossa is nu in balbezit. Thiesen verovert de bal door een tackle van achteren. Thiesen geeft een hoge lob. Del Piero is nu in balbezit. Del Piero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Meio Campista bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontenelle verovert de bal door een tackle van achteren. Fontenelle met een sublieme pass. Şandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şandru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - Spectro 6:0

61e minuut.
Torga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuchs onderschept slim de pass. Fuchs passt de bal zonder na te denken. Viljasalo heeft problemen om de bal te vangen. Viljasalo geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Thiesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiesen draait met de bal, schiet en ... Divino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - Spectro 7:0

62e minuut.
Thiesen is nu in balbezit. Thiesen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Del Piero de bal. Şandru rent richting de bal. Şandru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - Spectro 8:0

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fuchs met een snelle inworp. Daar is Crescenzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crescenzo geeft een lange en hoge pass. Del Piero maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Coritiba rent richting de bal. Şandru rent richting de bal. Şandru probeert naar een medespeler te passen. Thiesen rent richting de bal. Thiesen haalt uit met een fantastische trap. Divino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Şandru rent richting de bal. Rossa is nu in balbezit. Thiesen onderschept slim de pass. Thiesen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - Spectro 9:0

90e minuut.
Fontenelle speelt de bal door. Klungelig pakt Şandru de bal. Şandru passt de bal zonder na te denken. Del Piero heeft problemen om de bal te vangen. Del Piero draait met de bal, schiet en ... Divino bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - Spectro 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comunistas 10%, Spectro 90%.
Comunistas - Spectro 10:0