Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uberlândia C. tricolor da penha
Normal Tactiek 433
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 36
slecht Schieten uitstekend
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Dupotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupotey passt de bal zonder na te denken. Knight is nu in balbezit. Knight haalt uit met een fantastische trap. Lenzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberlândia C. - tricolor da penha 0:1

4e minuut.
Zanato met een sublieme pass. Knight probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dupotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupotey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uberlândia C. - tricolor da penha 0:2

5e minuut.
Dupotey probeert de bal aan de voet te houden. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight probeert naar een medespeler te passen. Pedrini is nu in balbezit. Pedrini geeft een hoge lob. Lenzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Dupotey is nu in balbezit. Dupotey passt de bal met de wreef. Knight rent richting de bal. Knight draait met de bal, schiet en ... Lenzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Bragato met een sublieme pass. Pedrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrini probeert naar een medespeler te passen. Dupotey rent richting de bal. Dupotey haalt uit met een fantastische trap. Lenzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Knight geeft de bal voor. Lenzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight haalt uit met een fantastische trap. Lenzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberlândia C. - tricolor da penha 0:3

26e minuut.
Marília met een sublieme pass. Antetokounmpo met een sublieme pass. Bragato met een sublieme pass. Dupotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupotey schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Lenzo trapt de bal weg. Pereira Lino rent richting de bal. Pereira Lino probeert naar een medespeler te passen. Bonilha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Dupotey rent richting de bal. Dupotey met een sublieme pass. Rołka geeft de bal voor. Knight is nu in balbezit. Knight schiet op doel. Lenzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Knight passt de bal in één keer door. Pedrini rent richting de bal. Pedrini met een sublieme pass. Dupotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupotey haalt uit met een fantastische trap. Lenzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
de Paula geeft een lange en hoge pass. Avandıç is nu in balbezit. Avandıç geeft een lange en hoge pass. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Zanato is nu in balbezit. Pedrini onderschept slim de pass. Pedrini probeert naar een medespeler te passen. Dupotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupotey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Rołka is nu in balbezit. Rołka geeft de bal voor. Knight kopt de bal weg. Dupotey heeft problemen om de bal te vangen. Dupotey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uberlândia C. - tricolor da penha 0:4

38e minuut.
Pereira Lino met een sublieme pass. Bonilha is nu in balbezit. Bragato speelt de bal door. Dupotey is nu in balbezit. Dupotey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bragato is nu in balbezit. Bragato probeert naar een medespeler te passen. Dupotey rent richting de bal. Dupotey haalt uit met een fantastische trap. Lenzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberlândia C. - tricolor da penha 0:5

42e minuut.
Pedrini met een sublieme pass. Knight is nu in balbezit. Knight passt de bal met de wreef. Daar is Dupotey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dupotey schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Knight is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberlândia C. - tricolor da penha 0:6

44e minuut.
Olaria geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pedrini met de inworp. Knight rent richting de bal. Knight geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Doeltrap. Olaria trapt de bal weg. Bragato met een sublieme pass. Rołka rent richting de bal. Rołka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Pereira Lino heeft problemen om de bal te vangen. Bonilha is nu in balbezit. Bragato begaat een overtreding. Bragato krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uberlândia C. 73%, tricolor da penha 27%.
Uberlândia C. - tricolor da penha 0:6

47e minuut.
Doeltrap. Lenzo trapt de bal weg. Bragato kopt de bal weg. Dupotey rent richting de bal. Dupotey schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Bragato kopt de bal weg. Rołka rent richting de bal. Rołka passt de bal in één keer door. Dupotey heeft problemen om de bal te vangen. Dupotey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberlândia C. - tricolor da penha 0:7

50e minuut.
Daar is Bragato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonilha is nu in balbezit. Bonilha passt de bal zonder na te denken. Pereira Lino is nu in balbezit. Pereira Lino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Marília controleert de bal met de borst. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight probeert naar een medespeler te passen. Dupotey is nu in balbezit. Dupotey draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avandıç met de inworp. Castellanos is nu in balbezit. Castellanos passt de bal zonder na te denken. Bragato geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Dupotey met een sublieme pass. Rołka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rołka passt de bal zonder na te denken. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight haalt uit met een fantastische trap. Lenzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Olaria heeft problemen om de bal te vangen. Lenzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dupotey is nu in balbezit. Dupotey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uberlândia C. - tricolor da penha 0:8

79e minuut.
Dupotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rołka geeft een hoge lob. Pedrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrini geeft de bal voor. Dupotey krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Rołka rent richting de bal. Dupotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Rołka is nu in balbezit. Rołka draait met de bal, schiet en ... Lenzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberlândia C. - tricolor da penha 0:9

86e minuut.
Olaria geeft een hoge lob. Bragato is nu in balbezit. Bragato geeft een hoge lob. Knight rent richting de bal. Knight geeft een hoge lob. Lenzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rołka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rołka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberlândia C. - tricolor da penha 0:10

89e minuut.
Klungelig pakt de Paula de bal. Rołka is nu in balbezit. Rołka passt de bal zonder na te denken. Dupotey rent richting de bal. Dupotey haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberlândia C. - tricolor da penha 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uberlândia C. 66%, tricolor da penha 34%.
Uberlândia C. - tricolor da penha 0:11