Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Comunistas Uberlândia C.
Defesa 01 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
16% Spel op eigen helft 84%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 16.9
adequate Schieten poor
average Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Pavanati onderschept slim de pass. Pavanati geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crescenzo met de inworp. Lexotan onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Crescenzo zal de hoekschop nemen. Daar is Del Piero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Crescenzo probeert naar een medespeler te passen. Viljasalo is nu in balbezit. Viljasalo met een sublieme pass. Budino bereikt de bal nog maar net als eerste. Budino schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Viljasalo probeert naar een medespeler te passen. Fontenelle is nu in balbezit. Fontenelle speelt de bal door. Thiesen is nu in balbezit. Thiesen haalt uit met een fantastische trap. Lenzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Olaria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Lexotan bereikt de bal nog maar net als eerste. Budino onderschept slim de pass. Budino passt de bal met de wreef. Del Piero is nu in balbezit. Del Piero draait met de bal, schiet en ... Lenzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Lenzo met een harde bal richting middenveld. Fuchs kopt de bal weg. Olaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero verovert de bal door een tackle van achteren. Del Piero draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Marília bereikt de bal nog maar net als eerste. Budino is nu in balbezit. Del Piero is nu in balbezit. Budino rent richting de bal. Budino draait met de bal, schiet en ... Lenzo bokst de bal weg.

25e minuut.
Amcaoğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gaúcho komt het veld opgelopen. Viljasalo met de inworp. Fontenelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontenelle geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Crescenzo rent richting de bal. Crescenzo geeft een lange en hoge pass. Zanato bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero onderschept slim de pass. Del Piero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. de Paula is nu in balbezit. de Paula geeft een lange en hoge pass. Antetokounmpo is nu in balbezit. Fontenelle onderschept slim de pass. Fontenelle geeft een lange en hoge pass. Lenzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Crescenzo passt de bal in één keer door. Fontenelle is nu in balbezit. Fontenelle met een sublieme pass. Thiesen rent richting de bal. Thiesen draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Marília bereikt de bal nog maar net als eerste. Budino verovert de bal door een tackle van achteren. Budino passt de bal in één keer door. Del Piero rent richting de bal. Del Piero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comunistas 19%, Uberlândia C. 81%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Comunistas - Uberlândia C. 0:0

46e minuut.
Rosenberg komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Doeltrap. Olaria trapt de bal weg van het doel. Fontenelle kopt de bal weg. Del Piero rent richting de bal. Del Piero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Fuchs kopt de bal weg. Klungelig pakt Olaria de bal. Del Piero is nu in balbezit. Rosenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenberg haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Marília rent richting de bal. Viljasalo verovert de bal door een tackle van achteren. Viljasalo geeft de bal voor. Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Drugă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira Lino begaat een overtreding. Drugă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tokmakçı zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Olaria is nu in balbezit. Rosenberg rent richting de bal. Del Piero rent richting de bal. Del Piero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Olaria geeft een hoge lob. Fuchs heeft problemen om de bal te vangen. Fuchs kopt de bal weg. Thiesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiesen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - Uberlândia C. 1:0

74e minuut.
Klungelig pakt Fontenelle de bal. Viljasalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Marília zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Marília moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Marília schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

77e minuut.
Zanato rent richting de bal. Del Piero onderschept slim de pass. Del Piero passt de bal zonder na te denken. Rosenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenberg draait met de bal, schiet en ... Lenzo bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Fontenelle heeft problemen om de bal te vangen. Fontenelle geeft een lange en hoge pass. Pavanati probeert de bal aan de voet te houden. Thiesen rent richting de bal. Thiesen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Lexotan is nu in balbezit. Fuchs verovert de bal door een tackle van achteren. Fuchs speelt de bal door. Thiesen rent richting de bal. Crescenzo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Del Piero rent richting de bal. Del Piero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - Uberlândia C. 2:0

89e minuut.
Lenzo probeert naar een medespeler te passen. Viljasalo kopt de bal weg. Rosenberg heeft problemen om de bal te vangen. Del Piero rent richting de bal. Del Piero passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunistas - Uberlândia C. 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comunistas 14%, Uberlândia C. 86%.
Comunistas - Uberlândia C. 3:0