Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uberlândia C. Comunistas
Normal Tactiek Defesa 01
36% Balbezit 64%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 41.1
poor Schieten good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Crescenzo is nu in balbezit. Crescenzo geeft een hoge lob. Şandru heeft problemen om de bal te vangen. Thiesen rent richting de bal. Thiesen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Şandru met een sublieme pass. Thiesen is nu in balbezit. Thiesen passt de bal in één keer door. Del Piero rent richting de bal. Del Piero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Fuchs passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Olaria de bal. Thiesen onderschept slim de pass. Şandru is nu in balbezit. Şandru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberlândia C. - Comunistas 0:1

8e minuut.
Pavanati geeft de bal voor. Lexotan probeert de bal aan de voet te houden. Fontenelle probeert naar een medespeler te passen. Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero speelt de bal door. Thiesen is nu in balbezit. Thiesen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Drugă geeft de bal voor. Del Piero kopt de bal weg. Lexotan probeert de bal aan de voet te houden. Thiesen is nu in balbezit. Thiesen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Thiesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiesen probeert naar een medespeler te passen. Del Piero rent richting de bal. Del Piero haalt uit met een fantastische trap. Lenzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberlândia C. - Comunistas 0:2

29e minuut.
de Paula kopt de bal weg. Del Piero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lexotan rent richting de bal. Şandru onderschept slim de pass. Şandru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Şandru speelt de bal door. Crescenzo rent richting de bal. Crescenzo geeft een lange en hoge pass. Del Piero is nu in balbezit. Del Piero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Olaria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şandru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Fuchs passt de bal in één keer door. Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Şandru met een sublieme pass. Thiesen is nu in balbezit. Thiesen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberlândia C. - Comunistas 0:3

39e minuut.
Thiesen verovert de bal door een tackle van achteren. Crescenzo rent richting de bal. Crescenzo geeft een lange en hoge pass. Del Piero controleert de bal met de borst. Del Piero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uberlândia C. 72%, Comunistas 28%.
Uberlândia C. - Comunistas 0:3

50e minuut.
Assarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Şandru onderschept slim de pass. Şandru speelt de bal door. Del Piero is nu in balbezit. Del Piero schiet op doel. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Şandru onderschept slim de pass. Şandru probeert naar een medespeler te passen. Thiesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiesen draait met de bal, schiet en ... Lenzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Pavanati geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crescenzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şandru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberlândia C. - Comunistas 0:4

57e minuut.
Viljasalo speelt de bal door. Şandru probeert naar een medespeler te passen. Thiesen heeft problemen om de bal te vangen. Thiesen draait met de bal, schiet en ... Lenzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberlândia C. - Comunistas 0:5

59e minuut.
Klungelig pakt Crescenzo de bal. Şandru probeert naar een medespeler te passen. Lexotan speelt de bal door. Viljasalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljasalo geeft een hoge lob. Lenzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Pavanati geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crescenzo met een snelle inworp. Şandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şandru haalt uit met een fantastische trap. Lenzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Olaria geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fontenelle met een snelle inworp. Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Fuchs passt de bal met de wreef. Crescenzo is nu in balbezit. Crescenzo probeert naar een medespeler te passen. Thiesen rent richting de bal. Thiesen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Fuchs onderschept slim de pass. Viljasalo geeft een lange en hoge pass. Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Thiesen de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Amcaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuchs rent richting de bal. Fuchs probeert naar een medespeler te passen. Şandru rent richting de bal. Şandru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberlândia C. - Comunistas 0:6

82e minuut.
Viljasalo passt de bal in één keer door. Crescenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crescenzo passt de bal zonder na te denken. Del Piero is nu in balbezit. Del Piero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Crescenzo met een snelle inworp. Thiesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiesen met een sublieme pass. Del Piero rent richting de bal. Del Piero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberlândia C. - Comunistas 0:7

88e minuut.
Lexotan is nu in balbezit. Thiesen verovert de bal door een tackle van achteren. Thiesen draait met de bal, schiet en ... de Paula probeert de bal aan de voet te houden. Lenzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberlândia C. - Comunistas 0:8

89e minuut.
Pereira Lino is nu in balbezit. Pereira Lino passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Olaria de bal. Thiesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiesen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uberlândia C. 85%, Comunistas 15%.
Uberlândia C. - Comunistas 0:8