Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
leandro club DelVille F.C.
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Edinho Baiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca verovert de bal door een tackle van achteren. Fonseca met een sublieme pass. Klungelig pakt Yamada de bal. Yamada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Davila geeft een hoge lob. Yamada kopt de bal weg. Vilela bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilela haalt uit met een fantastische trap. Bozo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Vilela probeert de bal met de borst te controleren. Bacelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamada verovert de bal door een tackle van achteren. Vilela bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilela schiet op doel. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Rios geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Moravia de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rios zal de hoekschop nemen. Patola kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leandro club 64%, DelVille F.C. 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
leandro club - DelVille F.C. 0:0

57e minuut.
Rosenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenberg passt de bal met de wreef. Solano rent richting de bal. Solano haalt uit met een fantastische trap. Martins werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Yamada bereikt de bal nog maar net als eerste. Vital onderschept slim de pass. Vilela is nu in balbezit. Yamada is nu in balbezit. Yamada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Prazeres rent richting de bal. Rosenberg onderschept slim de pass. Rosenberg passt de bal zonder na te denken. Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Vilela is nu in balbezit. Vilela passt de bal in één keer door. Edinho Baiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamada rent richting de bal. Yamada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Patola verovert de bal door een tackle van achteren. Patola passt de bal in één keer door. Salles rent richting de bal. Yamada onderschept slim de pass. Yamada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Davila geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oportunista zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosenberg heeft problemen om de bal te vangen. Rosenberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
leandro club - DelVille F.C. 1:0

87e minuut.
Martins speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gonzaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
leandro club - DelVille F.C. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leandro club 43%, DelVille F.C. 57%.
leandro club - DelVille F.C. 2:0