Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spectro DelVille F.C.
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Davila verovert de bal door een tackle van achteren. Travolta verovert de bal door een tackle van achteren. Travolta met een sublieme pass. Gomez is nu in balbezit. Gomez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bertoli passt de bal met de wreef. Torga rent richting de bal. Gomez rent richting de bal. Torga is nu in balbezit. Torga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Dinamite geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rios zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vilela is nu in balbezit. Vilela geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Vilela geeft een lange en hoge pass. Coritiba is nu in balbezit. Coritiba geeft een lange en hoge pass. Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez schiet op doel. Paal!

44e minuut.
Transão rent richting de bal. Fonseca verovert de bal door een tackle van achteren. Fonseca speelt de bal door. Yamada rent richting de bal. Yamada haalt uit met een fantastische trap. Divino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spectro 54%, DelVille F.C. 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spectro - DelVille F.C. 0:0

50e minuut.
Pancinha heeft problemen om de bal te vangen. Pancinha geeft een hoge lob. Torga is nu in balbezit. Gomez rent richting de bal. Gomez draait met de bal, schiet en ... Martins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Rossa met een sublieme pass. Daar is Pancinha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torga is nu in balbezit. Torga haalt uit met een fantastische trap. Martins probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectro - DelVille F.C. 1:0

60e minuut.
Dinamite kopt de bal weg. Travolta is nu in balbezit. Travolta met een sublieme pass. Bertoli rent richting de bal. Bertoli geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Travolta rent richting de bal. Travolta passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Prazeres de bal. Gomez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Patola is nu in balbezit. Patola geeft een lange en hoge pass. Daar is Coritiba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yamada bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spectro 53%, DelVille F.C. 47%.
Spectro - DelVille F.C. 1:0