Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uberlândia C. CESAR CASSAGO MICHELETTI
Normal Tactiek 352
38% Balbezit 62%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 24.7
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Bonilha heeft problemen om de bal te vangen. Bonilha speelt de bal door. Lexotan bereikt de bal nog maar net als eerste. Adolfo onderschept slim de pass. Adolfo haalt uit met een fantastische trap. Lenzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Amoroso zal de hoekschop nemen. Lenzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Farinha rent richting de bal. Assarado onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tuberaider neemt de hoekschop. Adolfo krijgt zijn hoofd ertegen. Lenzo bokst de bal weg.

3e minuut.
Klungelig pakt Santos Viana de bal. Pereira Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira Lino passt de bal met de wreef. Bonilha is nu in balbezit. Bonilha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Tuberaider geeft de bal voor. Inworp. Antetokounmpo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pereira Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira Lino geeft een lange en hoge pass. Silveira Tavares bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Assarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos Viana verovert de bal door een tackle van achteren. Santos Viana met een sublieme pass. Adolfo is nu in balbezit. Adolfo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uberlândia C. - CESAR CASSAGO MICHELETTI 0:1

22e minuut.
Esteves onderschept slim de pass. Esteves geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pavanati de bal. Adolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Adolfo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Olaria is nu in balbezit. Olaria geeft een hoge lob. Farinha probeert naar een medespeler te passen. Daar is Adolfo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adolfo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Silveira Tavares trapt de bal weg van het doel. Santos Viana kopt de bal weg. Sagres met een sublieme pass. Adolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Adolfo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Zanato bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanato speelt de bal door. Bonilha rent richting de bal. Pereira Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira Lino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uberlândia C. 71%, CESAR CASSAGO MICHELETTI 29%.
Uberlândia C. - CESAR CASSAGO MICHELETTI 0:1

54e minuut.
Pereira Lino probeert de bal aan de voet te houden. Collor bereikt de bal nog maar net als eerste. Collor passt de bal zonder na te denken. Farinha is nu in balbezit. Farinha draait met de bal, schiet en ... Lenzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sagres bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Pavanati rent richting de bal. Adolfo onderschept slim de pass. Adolfo probeert naar een medespeler te passen. Farinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Farinha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberlândia C. - CESAR CASSAGO MICHELETTI 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uberlândia C. 71%, CESAR CASSAGO MICHELETTI 29%.
Uberlândia C. - CESAR CASSAGO MICHELETTI 0:2