Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
flabem Comunistas
Normal Tactiek Defesa 01
36% Balbezit 64%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 35.3
slecht Schieten redelijk
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Thiesen passt de bal zonder na te denken. Appolinário heeft problemen om de bal te vangen. Thiesen onderschept slim de pass. Del Piero is nu in balbezit. Del Piero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Daar is Del Piero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borosqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Appolinário rent richting de bal. Şandru is nu in balbezit. Şandru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Şandru is nu in balbezit. Şandru passt de bal in één keer door. Del Piero rent richting de bal. Del Piero schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Şandru rent richting de bal. Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Appolinário bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero onderschept slim de pass. Del Piero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Appolinário kopt de bal weg. Drugă is nu in balbezit. Drugă geeft de bal voor. Del Piero is nu in balbezit. Del Piero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bronho heeft problemen om de bal te vangen. Fontenelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontenelle passt de bal in één keer door. Thiesen is nu in balbezit. Thiesen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Klungelig pakt Bronho de bal. Viljasalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljasalo passt de bal met de wreef. Del Piero heeft problemen om de bal te vangen. Del Piero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Thiesen de bal. Borosqui is nu in balbezit. Thiesen onderschept slim de pass. Thiesen draait met de bal, schiet en ... Lange maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flabem - Comunistas 0:1

31e minuut.
Appolinário rent richting de bal. Şandru onderschept slim de pass. Thiesen is nu in balbezit. Thiesen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
flabem - Comunistas 0:2

34e minuut.
Bronho onderschept slim de pass. Bronho met een sublieme pass. Şandru probeert naar een medespeler te passen. Thiesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiesen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Fontenelle speelt de bal door. Şandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şandru met een sublieme pass. Thiesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiesen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
flabem - Comunistas 0:3

39e minuut.
Araújo passt de bal zonder na te denken. Fuchs bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuchs probeert naar een medespeler te passen. Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Tokmakçı probeert naar een medespeler te passen. Viljasalo met een sublieme pass. Del Piero rent richting de bal. Del Piero haalt uit met een fantastische trap. Lange probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
flabem - Comunistas 0:4

42e minuut.
Borosqui rent richting de bal. Thiesen onderschept slim de pass. Thiesen probeert naar een medespeler te passen. Del Piero heeft problemen om de bal te vangen. Del Piero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
flabem - Comunistas 0:5

42e minuut.
Jardim bereikt de bal nog maar net als eerste. Şandru verovert de bal door een tackle van achteren. Şandru passt de bal zonder na te denken. Thiesen is nu in balbezit. Thiesen haalt uit met een fantastische trap. Lange verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
flabem - Comunistas 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flabem 78%, Comunistas 22%.
flabem - Comunistas 0:6

50e minuut.
Crescenzo passt de bal in één keer door. Thiesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasília Amarela is nu in balbezit. Thiesen onderschept slim de pass. Thiesen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Lange met een sublieme pass. Viljasalo kopt de bal weg. Şandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero is nu in balbezit. Del Piero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
flabem - Comunistas 0:7

55e minuut.
Doeltrap. Gaúcho komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Viljasalo passt de bal in één keer door. Crescenzo rent richting de bal. Crescenzo met een sublieme pass. Şandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şandru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
flabem - Comunistas 0:8

62e minuut.
Drugă is nu in balbezit. Drugă geeft een hoge lob. Thiesen kopt de bal weg. Şandru rent richting de bal. Şandru schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Budino komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Fontenelle met een snelle inworp. Şandru controleert de bal met de borst. Bronho rent richting de bal. Şandru verovert de bal door een tackle van achteren. Şandru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Fuchs kopt de bal weg. Şandru rent richting de bal. Şandru passt de bal in één keer door. Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Şandru met een sublieme pass. Crescenzo rent richting de bal. Crescenzo met een sublieme pass. Del Piero is nu in balbezit. Del Piero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
flabem - Comunistas 0:9

69e minuut.
Pacheco geeft een lange en hoge pass. Viljasalo is nu in balbezit. Jardim schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jardim krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Şandru met een sublieme pass. Del Piero is nu in balbezit. Pacheco legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Del Piero raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Şandru neemt zijn aanloop. Lange bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
flabem - Comunistas 0:10

76e minuut.
Fontenelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezende is nu in balbezit. Fontenelle verovert de bal door een tackle van achteren. Fontenelle met een sublieme pass. Viljasalo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Fuchs met de inworp. Crescenzo geeft de bal voor. Bronho heeft problemen om de bal te vangen. Şandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şandru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Brasília Amarela de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Rezende rent richting de bal. Rezende geeft de bal voor. Fontenelle probeert naar een medespeler te passen. Daar is Viljasalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viljasalo draait met de bal, schiet en ... Lange bokst de bal weg.

87e minuut.
Crescenzo neemt de hoekschop. Viljasalo rent richting de bal. Viljasalo speelt de bal door. Del Piero rent richting de bal. Del Piero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
flabem - Comunistas 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flabem 83%, Comunistas 17%.
flabem - Comunistas 0:11