Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
leandro club tricolor da penha
Normal Tactiek 433
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 37.8
unsatisfactory Schieten excellent
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Rołka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rołka probeert naar een medespeler te passen. Bacelar is nu in balbezit. Dupotey verovert de bal door een tackle van achteren. Dupotey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
leandro club - tricolor da penha 0:1

21e minuut.
Edinho Baiano met de inworp. Avandıç probeert naar een medespeler te passen. Caram probeert naar een medespeler te passen. Solano rent richting de bal. Solano haalt uit met een fantastische trap. Domniku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Tylikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylikowski geeft een hoge lob. Inworp. Oportunista met een snelle inworp. Rosenberg geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Rołka verovert de bal door een tackle van achteren. Rołka geeft de bal voor. Daar is Bacelar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dupotey is nu in balbezit. Dupotey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pedrini geeft een hoge lob. Vilela onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Castellanos neemt de hoekschop. Salles kopt de bal weg. Bozo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dupotey rent richting de bal. Dupotey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
leandro club - tricolor da penha 0:2

37e minuut.
Knight met een sublieme pass. Rołka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rołka passt de bal met de wreef. Dupotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupotey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Klungelig pakt Rosenberg de bal. Knight is nu in balbezit. Knight probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dupotey de bal. Dupotey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bozo met een harde bal richting middenveld. Bragato bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragato probeert naar een medespeler te passen. Dupotey is nu in balbezit. Dupotey draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Caram heeft problemen om de bal te vangen. Rołka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rołka passt de bal met de wreef. Dupotey rent richting de bal. Dupotey schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Salles trapt de bal weg van het doel. Tylikowski kopt de bal weg. Bragato probeert naar een medespeler te passen. Dupotey rent richting de bal. Dupotey schiet op doel. Bozo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leandro club 65%, tricolor da penha 35%.
leandro club - tricolor da penha 0:2

52e minuut.
Gonzaga met de inworp. Rosenberg rent richting de bal. Bragato legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rosenberg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rosenberg neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Castellanos verovert de bal door een tackle van achteren. Castellanos probeert naar een medespeler te passen. Rołka probeert naar een medespeler te passen. Dupotey is nu in balbezit. Dupotey draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Vilela rent richting de bal. Vilela passt de bal zonder na te denken. Rołka heeft problemen om de bal te vangen. Rołka met een sublieme pass. Bozo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
leandro club - tricolor da penha 0:3

58e minuut.
Rosenberg probeert naar een medespeler te passen. Dupotey rent richting de bal. Dupotey draait met de bal, schiet en ... Bozo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
leandro club - tricolor da penha 0:4

63e minuut.
Salles kopt de bal weg. Klungelig pakt Bragato de bal. Knight is nu in balbezit. Knight draait met de bal, schiet en ... Salles probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Rołka passt de bal met de wreef. Castellanos probeert naar een medespeler te passen. Bacelar is nu in balbezit. Dupotey onderschept slim de pass. Dupotey haalt uit met een fantastische trap. Bozo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
leandro club - tricolor da penha 0:5

82e minuut.
Daar is Dupotey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilela is nu in balbezit. Dupotey verovert de bal door een tackle van achteren. Rołka is nu in balbezit. Rołka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Bragato verovert de bal door een tackle van achteren. Moravia rent richting de bal. Bragato onderschept slim de pass. Bragato probeert naar een medespeler te passen. Pedrini probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dupotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupotey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
leandro club - tricolor da penha 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leandro club 70%, tricolor da penha 30%.
leandro club - tricolor da penha 0:6