Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tricolor da penha leandro club
433 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
25 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 16.1
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Dupotey rent richting de bal. Bacelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupotey verovert de bal door een tackle van achteren. Rołka rent richting de bal. Rołka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - leandro club 1:0

4e minuut.
Pedrini passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Salles de bal. Vital rent richting de bal. Dupotey verovert de bal door een tackle van achteren. Dupotey schiet op doel. Bozo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - leandro club 2:0

7e minuut.
Avandıç geeft een hoge lob. Dupotey heeft problemen om de bal te vangen. Dupotey passt de bal met de wreef. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Bozo trapt de bal weg. Bragato kopt de bal weg. Klungelig pakt Bacelar de bal. Dupotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupotey schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Tylikowski is nu in balbezit. Oportunista tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tylikowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Romančík zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vilela bereikt de bal nog maar net als eerste. Rołka verovert de bal door een tackle van achteren. Rołka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - leandro club 3:0

21e minuut.
Dupotey heeft problemen om de bal te vangen. Rołka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rołka met een sublieme pass. Dupotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupotey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - leandro club 4:0

36e minuut.
Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos speelt de bal door. Dupotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupotey haalt uit met een fantastische trap. Bozo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - leandro club 5:0

37e minuut.
Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Solano speelt de bal door. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrini is nu in balbezit. Pedrini probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos speelt de bal door. Knight is nu in balbezit. Knight schiet op doel. Salles probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - leandro club 6:0

43e minuut.
Edinho Baiano rent richting de bal. Rołka verovert de bal door een tackle van achteren. Rołka passt de bal met de wreef. Knight rent richting de bal. Knight schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - leandro club 7:0

44e minuut.
Daar is Rosenberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dupotey verovert de bal door een tackle van achteren. Vital rent richting de bal. Dupotey verovert de bal door een tackle van achteren. Dupotey schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - leandro club 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tricolor da penha 38%, leandro club 62%.
tricolor da penha - leandro club 8:0

64e minuut.
Vilela geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rołka de bal onder controle te krijgen. Avandıç geeft een hoge lob. Daar is Dupotey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dupotey draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rołka rent richting de bal. Rołka schiet op doel. Bozo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dupotey is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Dupotey is nu in balbezit. Dupotey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - leandro club 9:0

67e minuut.
Avandıç geeft de bal voor. Daar is Salles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dupotey is nu in balbezit. Dupotey schiet op doel. Bozo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - leandro club 10:0

69e minuut.
Inworp. Pedrini met de inworp. Bacelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight onderschept slim de pass. Knight geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Moravia is nu in balbezit. Knight verovert de bal door een tackle van achteren. Knight geeft de bal voor. Rołka is nu in balbezit. Rołka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Rołka is nu in balbezit. Rołka speelt de bal door. Daar is Dupotey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dupotey haalt uit met een fantastische trap. Bozo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tricolor da penha - leandro club 11:0

80e minuut.
Daar is Bragato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bragato geeft een hoge lob. Rołka maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Dupotey de bal. Dupotey schiet op doel. Bozo bokst de bal weg.

83e minuut.
Bragato kopt de bal weg. Rołka heeft problemen om de bal te vangen. Rołka passt de bal met de wreef. Daar is Dupotey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dupotey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bacelar rent richting de bal. Pedrini verovert de bal door een tackle van achteren. Pedrini passt de bal met de wreef. Dupotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupotey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tricolor da penha 23%, leandro club 77%.
tricolor da penha - leandro club 11:0