Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uberlândia C. DelVille F.C.
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Marília raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Assarado komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Fonseca geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Assarado heeft problemen om de bal te vangen. Yamada rent richting de bal. Yamada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uberlândia C. - DelVille F.C. 0:1

10e minuut.
Pereira Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilela verovert de bal door een tackle van achteren. Vilela speelt de bal door. Yamada bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamada schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Antetokounmpo geeft de bal voor. Vidal heeft problemen om de bal te vangen. Pieropan is nu in balbezit. Pereira Lino rent richting de bal. Pereira Lino schiet op doel. Martins bokst de bal weg. Klungelig pakt Godeiro de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Uberlândia C. - DelVille F.C. 1:1

19e minuut.
Rios met een sublieme pass. Patola bereikt de bal nog maar net als eerste. Patola met een sublieme pass. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Pieropan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal speelt de bal door. Patola is nu in balbezit. Pereira Lino onderschept slim de pass. Pereira Lino geeft een lange en hoge pass. Martins bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Antetokounmpo speelt de bal door. Pereira Lino probeert de bal aan de voet te houden. Pereira Lino probeert naar een medespeler te passen. Bonilha is nu in balbezit. Bonilha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Klungelig pakt Lexotan de bal. Pereira Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Patola is nu in balbezit. Pereira Lino onderschept slim de pass. Pereira Lino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Prazeres is nu in balbezit. Bonilha is nu in balbezit. Bonilha passt de bal in één keer door. Pereira Lino rent richting de bal. Pereira Lino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uberlândia C. - DelVille F.C. 2:1

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fonseca met de inworp. Lexotan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilela onderschept slim de pass. Vilela geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt de Paula de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Olaria geeft de bal voor. Rios heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zanato. Zanato krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uberlândia C. 50%, DelVille F.C. 50%.
Uberlândia C. - DelVille F.C. 2:1

47e minuut.
Yamada bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilela bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamada rent richting de bal. Yamada schiet op doel. Olaria probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Yamada met een sublieme pass. Vilela rent richting de bal. Assarado onderschept slim de pass. Yamada rent richting de bal. Yamada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uberlândia C. 73%, DelVille F.C. 27%.
Uberlândia C. - DelVille F.C. 2:1