Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
flabem tricolor da penha
Normal Tactiek 433
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
5 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 37.5
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Knight passt de bal in één keer door. Pedrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrini met een sublieme pass. Knight rent richting de bal. Knight schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
flabem - tricolor da penha 0:1

9e minuut.
Castellanos rent richting de bal. Castellanos geeft de bal voor. Klungelig pakt Knight de bal. Dupotey rent richting de bal. Dupotey haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
flabem - tricolor da penha 0:2

14e minuut.
Rołka is nu in balbezit. Rołka geeft een lange en hoge pass. Brasília Amarela heeft problemen om de bal te vangen. Dupotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupotey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
flabem - tricolor da penha 0:3

18e minuut.
Dupotey verovert de bal door een tackle van achteren. Dupotey passt de bal in één keer door. Knight is nu in balbezit. Knight schiet op doel. Lange probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
flabem - tricolor da penha 0:4

20e minuut.
Knight passt de bal met de wreef. Dupotey is nu in balbezit. Dupotey passt de bal met de wreef. Rołka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rołka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bragato heeft problemen om de bal te vangen. Jardim bereikt de bal nog maar net als eerste. Jardim probeert naar een medespeler te passen. Cintra is nu in balbezit. Cintra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Pedrini probeert naar een medespeler te passen. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight passt de bal in één keer door. Dupotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupotey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
flabem - tricolor da penha 0:5

27e minuut.
Daar is Dupotey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dupotey probeert naar een medespeler te passen. Knight probeert naar een medespeler te passen. Rołka is nu in balbezit. Rołka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
flabem - tricolor da penha 0:6

33e minuut.
Rołka passt de bal in één keer door. Dupotey rent richting de bal. Appolinário legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Appolinário krijgt een gele kaart. Dupotey is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szajewski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Inworp. Castellanos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rołka rent richting de bal. Rołka geeft een lange en hoge pass. Dupotey krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chiqui-Chiqui is nu in balbezit. Chiqui-Chiqui geeft een lange en hoge pass. Avandıç kopt de bal weg. Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos geeft de bal voor. Paal!
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Chiqui-Chiqui verovert de bal door een tackle van achteren. Chiqui-Chiqui probeert naar een medespeler te passen. Cintra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintra draait met de bal, schiet en ... Domniku probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
flabem - tricolor da penha 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flabem 63%, tricolor da penha 37%.
flabem - tricolor da penha 1:6

49e minuut.
Romančík geeft een lange en hoge pass. Daar is Pedrini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedrini geeft de bal voor. Klungelig pakt Pacheco de bal. Knight geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Castellanos passt de bal in één keer door. Rołka heeft problemen om de bal te vangen. Rołka passt de bal met de wreef. Knight heeft problemen om de bal te vangen. Knight haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Klungelig pakt Knight de bal. Pedrini geeft een lange en hoge pass. Rezende probeert de bal aan de voet te houden. Dupotey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupotey draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Knight is nu in balbezit. Pacheco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Knight is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Romančík zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rołka geeft de bal voor. Lange bokst de bal weg. Rołka rent richting de bal. Rołka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Dupotey rent richting de bal. Dupotey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
flabem - tricolor da penha 1:7

61e minuut.
Daar is Knight, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knight passt de bal met de wreef. Dupotey rent richting de bal. Dupotey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
flabem - tricolor da penha 1:8

62e minuut.
Cintra bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupotey onderschept slim de pass. Knight probeert naar een medespeler te passen. Pedrini rent richting de bal. Pedrini geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Lange trapt de bal weg van het doel. Bragato kopt de bal weg. Dupotey is nu in balbezit. Knight is nu in balbezit. Knight schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Knight is nu in balbezit. Knight passt de bal zonder na te denken. Rołka heeft problemen om de bal te vangen. Rołka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
flabem - tricolor da penha 1:9

75e minuut.
Castellanos passt de bal in één keer door. Dupotey rent richting de bal. Dupotey passt de bal zonder na te denken. Knight heeft problemen om de bal te vangen. Knight schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dupotey is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Romančík geeft de bal voor. Dupotey kopt de bal weg. Rołka speelt de bal door. Knight is nu in balbezit. Knight schiet op doel. Paal!

83e minuut.
Bragato speelt de bal door. Knight is nu in balbezit. Knight passt de bal met de wreef. Dupotey is nu in balbezit. Dupotey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
flabem - tricolor da penha 1:10

87e minuut.
Borosqui is nu in balbezit. Castellanos onderschept slim de pass. Castellanos probeert naar een medespeler te passen. Dupotey heeft problemen om de bal te vangen. Dupotey schiet op doel. Lange bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: flabem 80%, tricolor da penha 20%.
flabem - tricolor da penha 1:10