Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
São Paulinho Futebol Clube Coronga fc
Normal Tactiek TÁTICA MLKDOIDO
38% Balbezit 62%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.5 gemiddelde waardering 36.5
weak Schieten solid
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Xisnove heeft problemen om de bal te vangen. Kindl verovert de bal door een tackle van achteren. Kindl passt de bal zonder na te denken. Bujtor rent richting de bal. Bujtor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Głowacki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kindl de bal. Kindl speelt de bal door. Bujtor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujtor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Kindl is nu in balbezit. Kindl schiet op doel. Na een snelle pass probeert Toper de bal onder controle te krijgen. Głowacki is nu in balbezit. Głowacki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Barroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindl rent richting de bal. Kindl passt de bal in één keer door. Bujtor rent richting de bal. Bujtor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Amigão speelt de bal door. Natanas rent richting de bal. Natanas passt de bal met de wreef. Kindl is nu in balbezit. Kindl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Barroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Witek speelt de bal door. Guinéu-Equatoriano is nu in balbezit. Kindl onderschept slim de pass. Kindl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
São Paulinho Futebol Clube - Coronga fc 0:1

28e minuut.
Witek rent richting de bal. Witek met een sublieme pass. Bujtor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujtor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
São Paulinho Futebol Clube - Coronga fc 0:2

33e minuut.
Ashkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashkar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Natanas met de inworp. Bujtor geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Vaittinen geeft een lange en hoge pass. Natanas met een sublieme pass. Toper probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
São Paulinho Futebol Clube - Coronga fc 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: São Paulinho Futebol Clube 70%, Coronga fc 30%.
São Paulinho Futebol Clube - Coronga fc 0:3

55e minuut.
Witek geeft de bal voor. Toper heeft problemen om de bal te vangen. Kindl onderschept slim de pass. Kindl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
São Paulinho Futebol Clube - Coronga fc 0:4

57e minuut.
Głowacki kopt de bal weg. Kindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindl passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bujtor de bal. Bujtor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Natanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Natanas geeft een hoge lob. Kindl is nu in balbezit. Bujtor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujtor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Capelari met een harde bal richting middenveld. Głowacki is nu in balbezit. Głowacki passt de bal in één keer door. Bujtor is nu in balbezit. Bujtor haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: São Paulinho Futebol Clube 72%, Coronga fc 28%.
São Paulinho Futebol Clube - Coronga fc 0:4