Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coronga fc São Paulinho Futebol Clube
TÁTICA MLKDOIDO Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
21 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34 gemiddelde waardering 21.5
solide Schieten slecht
matig Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Witek probeert naar een medespeler te passen. Natanas rent richting de bal. Natanas passt de bal zonder na te denken. Kindl rent richting de bal. Kindl geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Natanas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Witek geeft een hoge lob. Bujtor rent richting de bal. Bujtor haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Witek onderschept slim de pass. Witek met een sublieme pass. Bujtor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujtor draait met de bal, schiet en ... Ashkar probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Guinéu-Equatoriano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindl verovert de bal door een tackle van achteren. Kindl met een sublieme pass. Daar is Bujtor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bujtor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Tender passt de bal in één keer door. Natanas heeft problemen om de bal te vangen. Natanas geeft de bal voor. Kindl is nu in balbezit. Kindl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kindl passt de bal zonder na te denken. Bujtor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujtor rent richting de bal. Bujtor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coronga fc - São Paulinho Futebol Clube 1:0

27e minuut.
Chovinista kan de bal niet met de borst controleren. Bujtor rent richting de bal. Bujtor passt de bal in één keer door. Kindl is nu in balbezit. Kindl haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Natanas passt de bal zonder na te denken. Bujtor rent richting de bal. Bujtor passt de bal in één keer door. Kindl heeft problemen om de bal te vangen. Kindl draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Bunghitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunghitu passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Chovinista de bal onder controle te krijgen. Bujtor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujtor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronga fc - São Paulinho Futebol Clube 2:0

45e minuut.
Natanas rent richting de bal. Natanas met een sublieme pass. Daar is Ashkar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kindl rent richting de bal. Kindl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coronga fc 24%, São Paulinho Futebol Clube 76%.
Coronga fc - São Paulinho Futebol Clube 2:0

46e minuut.
Bujtor passt de bal met de wreef. Natanas is nu in balbezit. Natanas met een sublieme pass. Kindl rent richting de bal. Kindl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronga fc - São Paulinho Futebol Clube 3:0

56e minuut.
Mâlcu kopt de bal weg. Natanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Natanas met een sublieme pass. Bujtor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujtor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coronga fc - São Paulinho Futebol Clube 4:0

59e minuut.
Bunghitu geeft een lange en hoge pass. Bujtor kopt de bal weg. Kindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindl draait met de bal, schiet en ... Capelari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronga fc - São Paulinho Futebol Clube 5:0

63e minuut.
Witek is nu in balbezit. Witek met een sublieme pass. Ashkar verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Bujtor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bujtor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Xisnove bereikt de bal nog maar net als eerste. Tender rent richting de bal. Xisnove onderschept slim de pass. Pessi rent richting de bal. Pessi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Doeltrap. Domaschke trapt de bal weg. Natanas kopt de bal weg. Bujtor is nu in balbezit. Bujtor draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Toper geeft de bal voor. Pessi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vaittinen. Vaittinen krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Homem Formiga speelt de bal door. Bujtor is nu in balbezit. Amigão begaat een overtreding. Amigão krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Tender is nu in balbezit. Tender geeft een lange en hoge pass. Bujtor rent richting de bal. Bujtor draait met de bal, schiet en ... Capelari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coronga fc 23%, São Paulinho Futebol Clube 77%.
Coronga fc - São Paulinho Futebol Clube 5:0