Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barcanjo Bom Princípio FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Rampellotto is nu in balbezit. Rampellotto passt de bal in één keer door. Caneda is nu in balbezit. Caneda haalt uit met een fantastische trap. Matias de Araújo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
barcanjo - Bom Princípio FC 1:0

6e minuut.
Rampellotto geeft een hoge lob. Daar is Souto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minhoca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Minhoca krijgt een gele kaart. Souto raakt geblesseerd tijdens het duel. Rampellotto kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Suassuna rent richting de bal. Bolero verovert de bal door een tackle van achteren. Souto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bolero wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

27e minuut.
Klungelig pakt Djibutiano de bal. Santa Fé verovert de bal door een tackle van achteren. Levino is nu in balbezit. Santa Fé onderschept slim de pass. Santa Fé draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcanjo 48%, Bom Princípio FC 52%.
barcanjo - Bom Princípio FC 1:0

52e minuut.
Caneda passt de bal met de wreef. Arendt is nu in balbezit. Bolero probeert naar een medespeler te passen. Suassuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Suassuna geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Minhoca verovert de bal door een tackle van achteren. Minhoca met een sublieme pass. Klungelig pakt Rampellotto de bal. Rampellotto haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sequelado de bal onder controle te krijgen. Matias de Araújo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Atala geeft de bal voor. Klungelig pakt Kramnik de bal. Kramnik passt de bal zonder na te denken. Santa Fé bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa Fé haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcanjo 47%, Bom Princípio FC 53%.
barcanjo - Bom Princípio FC 1:0