Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Charruas FBPA Panchester United FC
hope Tactiek 442
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
19 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
41.2 gemiddelde waardering 26.8
zeer goed Schieten matig
goed Passen slecht
matig Verdedigen redelijk


1e minuut.
Dolha probeert naar een medespeler te passen. Cederhök probeert naar een medespeler te passen. Fritsch is nu in balbezit. Fritsch schiet op doel. Pieropan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Charruas FBPA - Panchester United FC 1:0

4e minuut.
Paulista verovert de bal door een tackle van achteren. Paulista geeft een hoge lob. Klungelig pakt de bal. schiet op doel. Płaczkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Klungelig pakt Bakkegaard de bal. Bakkegaard geeft de bal voor. Cederhök is nu in balbezit. Cederhök draait met de bal, schiet en ... Fritsch probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Melunovic rent richting de bal. Dolha met een sublieme pass. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch verovert de bal door een tackle van achteren. Fritsch schiet op doel. Pieropan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Crispim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crispim met een sublieme pass. Fritsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Charruas FBPA - Panchester United FC 2:0

16e minuut.
Redondo verovert de bal door een tackle van achteren. Bruhn is nu in balbezit. Bruhn passt de bal met de wreef. Bakkegaard is nu in balbezit. Bakkegaard geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Melunovic geeft een hoge lob. Fritsch kopt de bal weg. Klungelig pakt Pęcak de bal. Pęcak schiet op doel. Pieropan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Charruas FBPA - Panchester United FC 3:0

24e minuut.
bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruhn verovert de bal door een tackle van achteren. Bruhn probeert naar een medespeler te passen. Fritsch rent richting de bal. Fritsch haalt uit met een fantastische trap. Pieropan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fritsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch schiet op doel. Pieropan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Melunovic geeft een hoge lob. Daar is Bergkamp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak haalt uit met een fantastische trap. Pieropan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Charruas FBPA - Panchester United FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charruas FBPA 31%, Panchester United FC 69%.
Charruas FBPA - Panchester United FC 4:0

60e minuut.
Bruhn geeft een lange en hoge pass. Fritsch kopt de bal weg. Dolha rent richting de bal. Pęcak rent richting de bal. Pęcak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Charruas FBPA - Panchester United FC 5:0

63e minuut.
Redondo passt de bal zonder na te denken. Cederhök bereikt de bal nog maar net als eerste. Cederhök passt de bal met de wreef. Fritsch heeft problemen om de bal te vangen. Fritsch draait met de bal, schiet en ... Pieropan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Charruas FBPA - Panchester United FC 6:0

71e minuut.
Vaz heeft problemen om de bal te vangen. Dolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolha probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pęcak de bal. Pęcak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bednárek met een sublieme pass. Daar is Melunovic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melunovic passt de bal zonder na te denken. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak draait met de bal, schiet en ... Pieropan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Charruas FBPA - Panchester United FC 7:0

78e minuut.
Venâncio verovert de bal door een tackle van achteren. Fritsch rent richting de bal. Fritsch speelt de bal door. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak schiet op doel. Paal!

81e minuut.
Bruhn met een sublieme pass. Dolha rent richting de bal. Dolha passt de bal in één keer door. Bakkegaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakkegaard geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Daar is Redondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruhn is nu in balbezit. Bruhn passt de bal met de wreef. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charruas FBPA 40%, Panchester United FC 60%.
Charruas FBPA - Panchester United FC 7:0