Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barcanjo Coronga fc
Normal Tactiek TÁTICA MLKDOIDO
39% Balbezit 61%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 36.9
waardeloos Schieten solide
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Tender passt de bal zonder na te denken. Natanas probeert naar een medespeler te passen. Bujtor probeert naar een medespeler te passen. Witek rent richting de bal. Witek schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
barcanjo - Coronga fc 0:1

15e minuut.
Witek kopt de bal weg. Pelizzaro rent richting de bal. Bujtor is nu in balbezit. Kindl rent richting de bal. Kindl haalt uit met een fantastische trap. da Paraíba bokst de bal weg. Paal! Djibutiano is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Natanas probeert naar een medespeler te passen. Bujtor rent richting de bal. Bujtor met een sublieme pass. Djibutiano probeert de bal aan de voet te houden. Kindl is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pelizzaro met een sublieme pass. Levino heeft problemen om de bal te vangen. Kindl is nu in balbezit. Kindl draait met de bal, schiet en ... da Paraíba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
barcanjo - Coronga fc 0:2

18e minuut.
Caneda speelt de bal door. Rampellotto is nu in balbezit. Bujtor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bujtor krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Witek probeert naar een medespeler te passen. Suassuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bujtor zijn tegenspeler op de grond. Bujtor krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

37e minuut.
da Paraíba probeert naar een medespeler te passen. Tender kopt de bal weg. Năstăsescu geeft een lange en hoge pass. Kindl rent richting de bal. Kindl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcanjo 56%, Coronga fc 44%.
barcanjo - Coronga fc 0:2

48e minuut.
Doeltrap. da Paraíba met een harde bal richting middenveld. Głowacki kopt de bal weg. Kindl rent richting de bal. Kindl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Năstăsescu probeert naar een medespeler te passen. Głowacki rent richting de bal. Głowacki passt de bal met de wreef. Kindl rent richting de bal. Kindl draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
barcanjo - Coronga fc 0:3

59e minuut.
Rampellotto passt de bal in één keer door. Caneda heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tender. Tender krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Domaschke trapt de bal weg. Souto kopt de bal weg. Daar is Mâlcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caneda rent richting de bal. Caneda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Witek is nu in balbezit. Witek geeft de bal voor. Klungelig pakt Marins de bal. Kindl rent richting de bal. Kindl draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcanjo - Coronga fc 0:4

77e minuut.
Levino passt de bal zonder na te denken. Witek geeft een lange en hoge pass. Kindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindl haalt uit met een fantastische trap. da Paraíba probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Marins is nu in balbezit. Marins geeft een lange en hoge pass. Witek met een sublieme pass. Kindl heeft problemen om de bal te vangen. Kindl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcanjo 70%, Coronga fc 30%.
barcanjo - Coronga fc 0:4