Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coronga fc barcanjo
TÁTICA MLKDOIDO Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
21 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 17.9
redelijk Schieten waardeloos
matig Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Arendt rent richting de bal. Fleming onderschept slim de pass. Fleming met een sublieme pass. Kindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Witek rent richting de bal. Witek met een sublieme pass. Fleming rent richting de bal. Fleming draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coronga fc - barcanjo 1:0

19e minuut.
Marins bereikt de bal nog maar net als eerste. Marins geeft de bal voor. Inworp. Bunghitu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Witek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kindl passt de bal zonder na te denken. Djibutiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleming onderschept slim de pass. Fleming schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronga fc - barcanjo 2:0

24e minuut.
Inworp. Głowacki met de inworp. Tender geeft de bal voor. Natanas geeft een hoge lob. Kindl maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Arendt rent richting de bal. Witek verovert de bal door een tackle van achteren. Witek passt de bal met de wreef. Kindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindl draait met de bal, schiet en ... da Paraíba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Głowacki passt de bal met de wreef. Kindl is nu in balbezit. Djibutiano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kindl raakt geblesseerd tijdens het duel. Witek legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coronga fc 21%, barcanjo 79%.
Coronga fc - barcanjo 2:0

52e minuut.
Fleming passt de bal met de wreef. Witek rent richting de bal. Witek probeert naar een medespeler te passen. Kindl rent richting de bal. Kindl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Rampellotto verovert de bal door een tackle van achteren. Rampellotto speelt de bal door. Djibutiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindl onderschept slim de pass. Kindl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronga fc - barcanjo 3:0

70e minuut.
Natanas rent richting de bal. Natanas geeft een hoge lob. Levino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kindl rent richting de bal. Kindl schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Kindl rent richting de bal. Kindl geeft de bal voor. Fleming is nu in balbezit. Fleming draait met de bal, schiet en ... da Paraíba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronga fc - barcanjo 4:0

74e minuut.
Levino rent richting de bal. Levino geeft een hoge lob. Tender bereikt de bal nog maar net als eerste. Caneda verovert de bal door een tackle van achteren. Caneda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Natanas passt de bal met de wreef. Fleming is nu in balbezit. Witek rent richting de bal. Fleming bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleming haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Levino passt de bal zonder na te denken. Caneda rent richting de bal. Tender is nu in balbezit. Caneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Caneda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Mâlcu geeft de bal voor. Daar is Fleming, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suassuna met een sublieme pass. Fleming is nu in balbezit. Fleming schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Daar is Bunghitu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bunghitu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Suassuna de bal. Fleming is nu in balbezit. Fleming draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coronga fc 29%, barcanjo 71%.
Coronga fc - barcanjo 4:0