Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Charruas FBPA NóisNumLiga FC
hope Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
24% Spel op eigen helft 76%
27 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 19.3
solide Schieten waardeloos
goed Passen zwak
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Cederhök rent richting de bal. Cederhök met een sublieme pass. Chulapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak verovert de bal door een tackle van achteren. Pęcak schiet op doel. Ceará kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Cruzmaltino kopt de bal weg. Dolha is nu in balbezit. Dolha geeft een lange en hoge pass. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak haalt uit met een fantastische trap. Ceará probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Cederhök met een snelle inworp. Dolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolha passt de bal met de wreef. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Charruas FBPA - NóisNumLiga FC 1:0

17e minuut.
Dolha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tuấn Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hải geeft een lange en hoge pass. Pęcak rent richting de bal. Pęcak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Charruas FBPA - NóisNumLiga FC 2:0

19e minuut.
Magno onderschept slim de pass. Magno passt de bal zonder na te denken. Daar is Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cederhök geeft de bal voor. Pęcak krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Świerk is nu in balbezit. Świerk geeft een hoge lob. Cederhök kopt de bal weg. Fritsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch draait met de bal, schiet en ... Ceará verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Cruzmaltino onderschept slim de pass. Cruzmaltino passt de bal met de wreef. Cederhök rent richting de bal. Cederhök passt de bal in één keer door. Pęcak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Charruas FBPA - NóisNumLiga FC 3:0

37e minuut.
Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Magno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pęcak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cruzmaltino zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Preguiça kopt de bal weg. Cederhök geeft een hoge lob. Pęcak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Cederhök rent richting de bal. Cederhök geeft de bal voor. Tuấn Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Birro onderschept slim de pass. Cederhök onderschept slim de pass. Cederhök speelt de bal door. Pęcak rent richting de bal. Pęcak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Charruas FBPA - NóisNumLiga FC 4:0

45e minuut.
Cruzmaltino speelt de bal door. Tuấn Hải is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sócrates. Sócrates krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charruas FBPA 23%, NóisNumLiga FC 77%.
Charruas FBPA - NóisNumLiga FC 4:0

52e minuut.
Cederhök verovert de bal door een tackle van achteren. Cederhök geeft de bal voor. Klungelig pakt Chulapa de bal. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Charruas FBPA - NóisNumLiga FC 5:0

53e minuut.
Cruzmaltino raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Iordãnescu komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Preguiça is nu in balbezit. Preguiça geeft een hoge lob. Fritsch is nu in balbezit. Fritsch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Charruas FBPA - NóisNumLiga FC 6:0

54e minuut.
Querubim rent richting de bal. Pęcak onderschept slim de pass. Pęcak passt de bal in één keer door. Tuấn Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hải schiet op doel. Ceará bokst de bal weg. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Dolha met een sublieme pass. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak passt de bal met de wreef. Fritsch rent richting de bal. Fritsch schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Charruas FBPA - NóisNumLiga FC 7:0

59e minuut.
Chulapa kopt de bal weg. Klungelig pakt Preguiça de bal. Fritsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Charruas FBPA - NóisNumLiga FC 8:0

61e minuut.
Sócrates rent richting de bal. Sócrates geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Peabiru de bal onder controle te krijgen. Iordãnescu rent richting de bal. Iordãnescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fritsch is nu in balbezit. Fritsch geeft een hoge lob. Preguiça probeert de bal aan de voet te houden. Pęcak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Charruas FBPA - NóisNumLiga FC 9:0

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cederhök zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dolha is nu in balbezit. Dolha geeft de bal voor. Klungelig pakt Pęcak de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Charruas FBPA - NóisNumLiga FC 10:0

75e minuut.
Bednárek geeft de bal voor. Cederhök kopt de bal weg. Pęcak is nu in balbezit. Fritsch is nu in balbezit. Fritsch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Iordãnescu met een sublieme pass. Cederhök rent richting de bal. Cederhök geeft de bal voor. Tuấn Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Hải draait met de bal, schiet en ... Ceará probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Pęcak is nu in balbezit. Dolha speelt de bal door. Fritsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Charruas FBPA - NóisNumLiga FC 11:0

82e minuut.
Tomalczyk geeft de bal voor. Birro rent richting de bal. Cederhök onderschept slim de pass. Cederhök geeft een hoge lob. Pęcak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Charruas FBPA - NóisNumLiga FC 12:0

85e minuut.
Klungelig pakt Cederhök de bal. Cederhök speelt de bal door. Fritsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Charruas FBPA - NóisNumLiga FC 13:0

86e minuut.
Querubim speelt de bal door. Ortiz heeft problemen om de bal te vangen. Magno rent richting de bal. Fritsch verovert de bal door een tackle van achteren. Fritsch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Charruas FBPA - NóisNumLiga FC 14:0

88e minuut.
Magno speelt de bal door. Klungelig pakt Fritsch de bal. Cederhök bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charruas FBPA 25%, NóisNumLiga FC 75%.
Charruas FBPA - NóisNumLiga FC 14:0