Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NóisNumLiga FC Charruas FBPA
Normal Tactiek hope
46% Balbezit 54%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 36.8
waardeloos Schieten zeer goed
zwak Passen goed
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Bruhn kopt de bal weg. Dolha rent richting de bal. Dolha passt de bal met de wreef. Bakkegaard rent richting de bal. Bakkegaard draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Fritsch onderschept slim de pass. Cederhök rent richting de bal. Cederhök geeft de bal voor. Pęcak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NóisNumLiga FC - Charruas FBPA 0:1

14e minuut.
Klungelig pakt Bruhn de bal. Bruhn probeert naar een medespeler te passen. Fritsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NóisNumLiga FC - Charruas FBPA 0:2

16e minuut.
Bruhn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cederhök rent richting de bal. Cederhök geeft een lange en hoge pass. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ceará met een harde bal richting middenveld. Cederhök kopt de bal weg. Marrentinho rent richting de bal. Dolha onderschept slim de pass. Dolha probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Fritsch heeft problemen om de bal te vangen. Fritsch met een sublieme pass. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak haalt uit met een fantastische trap. Ceará werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bruhn geeft een hoge lob. Fritsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch probeert naar een medespeler te passen. Pęcak rent richting de bal. Pęcak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Bruhn verovert de bal door een tackle van achteren. Bruhn met een sublieme pass. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak draait met de bal, schiet en ... Ceará maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NóisNumLiga FC - Charruas FBPA 0:3

33e minuut.
Preguiça bereikt de bal nog maar net als eerste. Preguiça geeft een hoge lob. Bruhn kopt de bal weg. Daar is Cederhök, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cederhök schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cederhök zal de hoekschop nemen. Fritsch maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Bruhn kopt de bal weg. Klungelig pakt Preguiça de bal. Pęcak met een sublieme pass. Fritsch rent richting de bal. Fritsch haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Bakkegaard draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Ceará trapt de bal weg van het doel. Fritsch controleert de bal met de borst. Fritsch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NóisNumLiga FC 73%, Charruas FBPA 27%.
NóisNumLiga FC - Charruas FBPA 0:3

50e minuut.
Melunovic met een sublieme pass. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak passt de bal in één keer door. Fritsch is nu in balbezit. Fritsch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Marrentinho is nu in balbezit. Dolha onderschept slim de pass. Dolha passt de bal zonder na te denken. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Doeltrap. Ceará trapt de bal weg van het doel. Cederhök geeft de bal voor. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Dolha geeft een lange en hoge pass. Daar is Chulapa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak schiet op doel. Ceará probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
NóisNumLiga FC - Charruas FBPA 0:4

61e minuut.
Querubim bereikt de bal nog maar net als eerste. Querubim passt de bal in één keer door. Daar is Magno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fritsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
NóisNumLiga FC - Charruas FBPA 0:5

65e minuut.
Dolha verovert de bal door een tackle van achteren. Dolha passt de bal in één keer door. Bakkegaard heeft problemen om de bal te vangen. Pęcak rent richting de bal. Pęcak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Melunovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Melunovic passt de bal zonder na te denken. Pęcak rent richting de bal. Pęcak haalt uit met een fantastische trap. Ceará maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NóisNumLiga FC - Charruas FBPA 0:6

73e minuut.
Chulapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chulapa geeft de bal voor. Inworp. Cederhök met een snelle inworp. Dolha geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Bakkegaard probeert de bal aan de voet te houden. Sócrates is nu in balbezit. Sócrates geeft de bal voor. Cederhök bereikt de bal nog maar net als eerste. Cederhök geeft een hoge lob. Ceará probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NóisNumLiga FC - Charruas FBPA 0:7

78e minuut.
Chulapa geeft een lange en hoge pass. Peabiru kopt de bal weg. Cederhök geeft een hoge lob. Bakkegaard is nu in balbezit. Bakkegaard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NóisNumLiga FC - Charruas FBPA 0:8

81e minuut.
Cederhök passt de bal zonder na te denken. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak passt de bal met de wreef. Fritsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Cederhök met een sublieme pass. Bakkegaard rent richting de bal. Bakkegaard passt de bal in één keer door. Pęcak rent richting de bal. Pęcak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
NóisNumLiga FC - Charruas FBPA 0:9

88e minuut.
Magno bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak onderschept slim de pass. Pęcak met een sublieme pass. Cederhök heeft problemen om de bal te vangen. Cederhök draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Cederhök speelt de bal door. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chulapa rent richting de bal. Pęcak verovert de bal door een tackle van achteren. Pęcak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Preguiça met een sublieme pass. Cederhök rent richting de bal. Cederhök geeft een lange en hoge pass. Chulapa heeft problemen om de bal te vangen. Ceará probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NóisNumLiga FC 85%, Charruas FBPA 15%.
NóisNumLiga FC - Charruas FBPA 0:9