Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Democrata GV FC FLAMANTE
442 Tactiek 442
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 39.9
poor Schieten good
weak Passen good
weak Verdedigen average


12e minuut.
Copită geeft een hoge lob. Klungelig pakt Milanowski de bal. Moreno rent richting de bal. Milanowski onderschept slim de pass. Milanowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Daar is Kulaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulaga probeert naar een medespeler te passen. Vasconcelos heeft problemen om de bal te vangen. Sidorowski is nu in balbezit. Sidorowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Pumba kopt de bal weg. Bukta heeft problemen om de bal te vangen. Bukta met een sublieme pass. Milanowski rent richting de bal. Milanowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Democrata GV FC - FLAMANTE 0:1

27e minuut.
Alemão geeft een hoge lob. Elas geeft een hoge lob. Milanowski rent richting de bal. Milanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Democrata GV FC - FLAMANTE 0:2

28e minuut.
Leszkoven zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Milanowski rent richting de bal. Milanowski met een sublieme pass. Alfheim is nu in balbezit. Alfheim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Perrotta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maestro komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Alemão geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Copită met de inworp. Alfheim rent richting de bal. Alfheim haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Peixe onderschept slim de pass. Peixe geeft een hoge lob. Copită met een sublieme pass. Alfheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfheim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Copită passt de bal met de wreef. Moreno heeft problemen om de bal te vangen. Milanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanowski haalt uit met een fantastische trap. werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Democrata GV FC - FLAMANTE 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Democrata GV FC 76%, FLAMANTE 24%.
Democrata GV FC - FLAMANTE 0:3

47e minuut.
Leszkoven speelt de bal door. Klungelig pakt Milanowski de bal. Milanowski passt de bal zonder na te denken. Alfheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfheim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Doeltrap. Covrig komt het veld opgelopen.

63e minuut.
met een harde bal richting middenveld. Covrig controleert de bal met de borst. Covrig passt de bal zonder na te denken. Milanowski rent richting de bal. Milanowski haalt uit met een fantastische trap. bokst de bal weg.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sabala komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Kulaga probeert naar een medespeler te passen. Moreno rent richting de bal. Sabala onderschept slim de pass. Milanowski is nu in balbezit. Milanowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Democrata GV FC - FLAMANTE 0:4

69e minuut.
Peixe probeert naar een medespeler te passen. Covrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Covrig passt de bal zonder na te denken. Sabala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Covrig kopt de bal weg. Klungelig pakt Peixe de bal. Bronho rent richting de bal. Pammer verovert de bal door een tackle van achteren. Pammer geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Copită zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pammer passt de bal met de wreef. Sabala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Democrata GV FC - FLAMANTE 0:5

80e minuut.
Sabala kopt de bal weg. Milanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanowski passt de bal zonder na te denken. Sabala rent richting de bal. Sabala haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Moreno heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Democrata GV FC - FLAMANTE 0:6

85e minuut.
Potiguar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sidorowski met de inworp. Covrig rent richting de bal. Covrig geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Democrata GV FC 63%, FLAMANTE 37%.
Democrata GV FC - FLAMANTE 0:6