Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Panchester United FC Democrata GV FC
442 Tactiek 442
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25 gemiddelde waardering 35
matig Schieten matig
slecht Passen zwak
matig Verdedigen zwak


2e minuut.
Azevedo rent richting de bal. Tabakçı verovert de bal door een tackle van achteren. Tabakçı speelt de bal door. Czvitkovics is nu in balbezit. Czvitkovics schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Tabakçı passt de bal met de wreef. Bahmann is nu in balbezit. Venâncio speelt de bal door. Czvitkovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Czvitkovics schiet op doel. Pieropan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Tabakçı verovert de bal door een tackle van achteren. Tabakçı probeert naar een medespeler te passen. Pejas speelt de bal door. Czvitkovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Czvitkovics schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Redondo onderschept slim de pass. Redondo geeft de bal voor. Klungelig pakt Kurochkin de bal. Paulista verovert de bal door een tackle van achteren. Paulista schiet op doel. Hübschman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Rosalém met een sublieme pass. Venâncio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas verovert de bal door een tackle van achteren. Czvitkovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Czvitkovics schiet op doel. Pieropan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Crispim heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Panchester United FC - Democrata GV FC 0:1

40e minuut.
Clery is nu in balbezit. Clery met een sublieme pass. Lefter probeert de bal aan de voet te houden. bereikt de bal nog maar net als eerste. draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bahmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahmann geeft een lange en hoge pass. Czvitkovics rent richting de bal. Czvitkovics schiet op doel. Pieropan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panchester United FC 74%, Democrata GV FC 26%.
Panchester United FC - Democrata GV FC 0:1

57e minuut.
Tabakçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabakçı geeft de bal voor. Vaz rent richting de bal. Czvitkovics verovert de bal door een tackle van achteren. Czvitkovics schiet op doel. Pieropan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Bahmann onderschept slim de pass. Bahmann passt de bal zonder na te denken. Czvitkovics is nu in balbezit. Czvitkovics draait met de bal, schiet en ... Pieropan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panchester United FC - Democrata GV FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panchester United FC 79%, Democrata GV FC 21%.
Panchester United FC - Democrata GV FC 0:2