Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
São Paulinho Futebol Clube barcanjo
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.5 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten hopeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Xisnove passt de bal zonder na te denken. Souto bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pacífico zijn tegenspeler op de grond. Pacífico is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

31e minuut.
Inworp. Homem Formiga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Levino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessi verovert de bal door een tackle van achteren. Pessi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: São Paulinho Futebol Clube 54%, barcanjo 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
São Paulinho Futebol Clube - barcanjo 0:0

60e minuut.
Souto rent richting de bal. Guinéu-Equatoriano begaat een overtreding. Souto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arendt zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Caneda rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amigão. Amigão krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Souto probeert naar een medespeler te passen. Chovinista bereikt de bal nog maar net als eerste. Suassuna begaat een overtreding. Suassuna krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Amigão passt de bal met de wreef. Marins rent richting de bal. Marins passt de bal met de wreef. Xisnove bereikt de bal nog maar net als eerste. Xisnove schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: São Paulinho Futebol Clube 71%, barcanjo 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
São Paulinho Futebol Clube - barcanjo 0:0