Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bom Princípio FC Coronga fc
Normal Tactiek TÁTICA MLKDOIDO
38% Balbezit 62%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 35.5
waardeloos Schieten goed
zwak Passen matig
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Bunghitu met de inworp. Głowacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Głowacki geeft een lange en hoge pass. Daar is Bujtor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bujtor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Tender rent richting de bal. Tender passt de bal zonder na te denken. Bujtor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujtor haalt uit met een fantastische trap. Matias de Araújo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bom Princípio FC - Coronga fc 0:1

10e minuut.
Minhoca geeft een hoge lob. Bunghitu kopt de bal weg. Kindl speelt de bal door. Bujtor is nu in balbezit. Bujtor schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Sequelado is nu in balbezit. Kindl onderschept slim de pass. Kindl schiet op doel. Matias de Araújo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bom Princípio FC - Coronga fc 0:2

20e minuut.
Kramnik met een snelle inworp. Inha rent richting de bal. Met opzet legt Bujtor zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bujtor naar de kleedkamers voor een vroege douche.

27e minuut.
Bunghitu probeert naar een medespeler te passen. Głowacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Głowacki probeert naar een medespeler te passen. Kindl is nu in balbezit. Kindl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Klungelig pakt Witek de bal. Bolero rent richting de bal. Bolero probeert naar een medespeler te passen. Kindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindl draait met de bal, schiet en ... Matias de Araújo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Bolero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolero passt de bal zonder na te denken. Sequelado bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindl verovert de bal door een tackle van achteren. Kindl draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Sequelado probeert naar een medespeler te passen. Inha is nu in balbezit. Inha geeft een lange en hoge pass. Natanas rent richting de bal. Natanas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bom Princípio FC 78%, Coronga fc 22%.
Bom Princípio FC - Coronga fc 0:2

48e minuut.
Năstăsescu met een snelle inworp. Natanas rent richting de bal. Natanas geeft een hoge lob. Kindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bom Princípio FC - Coronga fc 0:3

51e minuut.
Minhoca verovert de bal door een tackle van achteren. Głowacki verovert de bal door een tackle van achteren. Sequelado legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Głowacki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Witek zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Matias de Araújo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Bolero bereikt de bal nog maar net als eerste. Witek onderschept slim de pass. Witek speelt de bal door. Kindl is nu in balbezit. Kindl haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bom Princípio FC - Coronga fc 0:4

55e minuut.
Głowacki probeert naar een medespeler te passen. Witek is nu in balbezit. Witek passt de bal zonder na te denken. Kindl is nu in balbezit. Kindl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Bolero probeert naar een medespeler te passen. Linhares is nu in balbezit. Kindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindl haalt uit met een fantastische trap. Matias de Araújo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bom Princípio FC - Coronga fc 0:5

75e minuut.
Bunghitu kopt de bal weg. Klungelig pakt Kramnik de bal. Kindl verovert de bal door een tackle van achteren. Kindl draait met de bal, schiet en ... Matias de Araújo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bom Princípio FC - Coronga fc 0:6

86e minuut.
Inha rent richting de bal. Natanas verovert de bal door een tackle van achteren. Natanas met een sublieme pass. Kindl rent richting de bal. Kindl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Matias de Araújo trapt de bal weg. Bunghitu probeert naar een medespeler te passen. Głowacki speelt de bal door. Kindl is nu in balbezit. Kindl schiet op doel. Matias de Araújo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bom Princípio FC 72%, Coronga fc 28%.
Bom Princípio FC - Coronga fc 0:6