Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coronga fc Democrata GV FC
TÁTICA MLKDOIDO Tactiek 442
62% Balbezit 38%
35% Spel op eigen helft 65%
22 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 20.5
solide Schieten zwak
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


4e minuut.
Natanas kopt de bal weg. Daar is Bronho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bujtor probeert naar een medespeler te passen. Kindl rent richting de bal. Kindl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronga fc - Democrata GV FC 1:0

5e minuut.
Leme raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pinto komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Peixe rent richting de bal. Bujtor onderschept slim de pass. Bujtor probeert naar een medespeler te passen. Kindl is nu in balbezit. Kindl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindl probeert naar een medespeler te passen. Bujtor is nu in balbezit. Bujtor haalt uit met een fantastische trap. maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronga fc - Democrata GV FC 2:0

20e minuut.
Kindl passt de bal zonder na te denken. Głowacki rent richting de bal. Głowacki passt de bal in één keer door. Bujtor is nu in balbezit. Bujtor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronga fc - Democrata GV FC 3:0

22e minuut.
Pernambuco geeft een lange en hoge pass. Natanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Natanas passt de bal zonder na te denken. Bujtor is nu in balbezit. Bujtor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Potiguar geeft een lange en hoge pass. Głowacki kopt de bal weg. Peixe heeft problemen om de bal te vangen. Bujtor is nu in balbezit. Bujtor haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kindl rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronga fc - Democrata GV FC 4:0

29e minuut.
Tender bereikt de bal nog maar net als eerste. Tender passt de bal zonder na te denken. Bujtor rent richting de bal. Bujtor haalt uit met een fantastische trap. Moreno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Bujtor is nu in balbezit. Bujtor geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Kindl met een sublieme pass. Natanas is nu in balbezit. Natanas passt de bal in één keer door. Bujtor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujtor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Pernambuco probeert de bal met de borst te controleren. Kindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernambuco begaat een overtreding. Pernambuco krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coronga fc 35%, Democrata GV FC 65%.
Coronga fc - Democrata GV FC 4:0

52e minuut.
Mâlcu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bujtor de bal onder controle te krijgen. Witek probeert naar een medespeler te passen. Kindl is nu in balbezit. Kindl draait met de bal, schiet en ... bokst de bal weg.

56e minuut.
Witek verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Bujtor de bal. Witek speelt de bal door. Kindl is nu in balbezit. Kindl haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kindl rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peixe. Kindl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tender zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bujtor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujtor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coronga fc - Democrata GV FC 5:0

68e minuut.
Maestro is nu in balbezit. Tender verovert de bal door een tackle van achteren. Tender met een sublieme pass. Bujtor rent richting de bal. Bujtor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
speelt de bal door. Bunghitu is nu in balbezit. Bunghitu passt de bal zonder na te denken. Kindl rent richting de bal. Kindl draait met de bal, schiet en ... bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coronga fc 35%, Democrata GV FC 65%.
Coronga fc - Democrata GV FC 5:0