Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
São Paulinho Futebol Clube Charruas FBPA
Normal Tactiek hope
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 40.3
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen goed
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Dolha passt de bal zonder na te denken. Cederhök is nu in balbezit. Cederhök probeert naar een medespeler te passen. Fritsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch schiet op doel. Capelari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Barroso is nu in balbezit. Tuấn Hải onderschept slim de pass. Tuấn Hải passt de bal zonder na te denken. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Płaczkowski met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Cederhök de bal. Chovinista bereikt de bal nog maar net als eerste. Chovinista haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Pessi is nu in balbezit. Pessi geeft een lange en hoge pass. Xisnove bereikt de bal nog maar net als eerste. Xisnove draait met de bal, schiet en ... Płaczkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Cederhök is nu in balbezit. Cederhök passt de bal in één keer door. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak draait met de bal, schiet en ... Capelari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
São Paulinho Futebol Clube - Charruas FBPA 0:1

22e minuut.
Tuấn Hải geeft een lange en hoge pass. Pęcak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tuấn Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak rent richting de bal. Pęcak draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
São Paulinho Futebol Clube - Charruas FBPA 0:2

24e minuut.
Dolha onderschept slim de pass. Dolha speelt de bal door. Pęcak rent richting de bal. Pęcak haalt uit met een fantastische trap. Capelari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
São Paulinho Futebol Clube - Charruas FBPA 0:3

33e minuut.
Pessi rent richting de bal. Cederhök geeft een lange en hoge pass. Tuấn Hải is nu in balbezit. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak draait met de bal, schiet en ... Capelari bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
São Paulinho Futebol Clube - Charruas FBPA 0:4

36e minuut.
Barroso is nu in balbezit. Dolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolha passt de bal in één keer door. Pęcak rent richting de bal. Pęcak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pęcak is nu in balbezit. Pęcak passt de bal zonder na te denken. Fritsch is nu in balbezit. Fritsch schiet op doel. Capelari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
São Paulinho Futebol Clube - Charruas FBPA 0:5

43e minuut.
Bilha passt de bal in één keer door. Cederhök bereikt de bal nog maar net als eerste. Cederhök passt de bal zonder na te denken. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak schiet op doel. Capelari bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: São Paulinho Futebol Clube 74%, Charruas FBPA 26%.
São Paulinho Futebol Clube - Charruas FBPA 0:5

50e minuut.
Dolha rent richting de bal. Dolha met een sublieme pass. Tuấn Hải is nu in balbezit. Tuấn Hải passt de bal zonder na te denken. Pęcak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Lisboa is nu in balbezit. Tuấn Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Hải passt de bal zonder na te denken. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak haalt uit met een fantastische trap. Capelari bokst de bal weg.

69e minuut.
Dolha met een sublieme pass. Tuấn Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashkar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ashkar krijgt een gele kaart. Tuấn Hải roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Tuấn Hải kan niet meer verder spelen. Bakkegaard komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dolha neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Capelari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
São Paulinho Futebol Clube - Charruas FBPA 0:6

77e minuut.
Cederhök bereikt de bal nog maar net als eerste. Cederhök geeft een lange en hoge pass. Pęcak rent richting de bal. Pęcak haalt uit met een fantastische trap. Capelari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
São Paulinho Futebol Clube - Charruas FBPA 0:7

83e minuut.
Mossoró is nu in balbezit. Bilha rent richting de bal. Bilha geeft de bal voor. Bakkegaard rent richting de bal. Bakkegaard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: São Paulinho Futebol Clube 78%, Charruas FBPA 22%.
São Paulinho Futebol Clube - Charruas FBPA 0:7