Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Charruas FBPA São Paulinho Futebol Clube
hope Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
20% Spel op eigen helft 80%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.7 gemiddelde waardering 21.5
zeer goed Schieten zwak
goed Passen slecht
matig Verdedigen zwak


4e minuut.
Fritsch haalt uit met een fantastische trap. Capelari probeert naar een medespeler te passen. Pessi kopt de bal weg. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Chovinista is nu in balbezit. Bruhn onderschept slim de pass. Bruhn passt de bal met de wreef. Fritsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Toper geeft een hoge lob. Bruhn kopt de bal weg. Cederhök bereikt de bal nog maar net als eerste. Cederhök geeft de bal voor. Pęcak springt en kopt de bal. Capelari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Bruhn onderschept slim de pass. Cederhök bereikt de bal nog maar net als eerste. Cederhök met een sublieme pass. Fritsch rent richting de bal. Fritsch haalt uit met een fantastische trap. Paal!

14e minuut.
Ashkar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dolha met een snelle inworp. Bakkegaard is nu in balbezit. Bakkegaard geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Dolha geeft een hoge lob. Daar is Toper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toper speelt de bal door. Fritsch rent richting de bal. Fritsch schiet op doel. Capelari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Chovinista is nu in balbezit. Cederhök verovert de bal door een tackle van achteren. Fritsch rent richting de bal. Fritsch schiet op doel. Toper probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Inworp. Dolha met de inworp. Bakkegaard is nu in balbezit. Bakkegaard geeft een lange en hoge pass. Fritsch maakt een snoekduik en kopt de bal. Capelari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ashkar kopt de bal weg. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ashkar trapt de bal weg. Cederhök kopt de bal weg. Barroso rent richting de bal. Pęcak rent richting de bal. Pęcak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Amigão geeft een hoge lob. Melunovic kopt de bal weg. Dolha speelt de bal door. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bakkegaard bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dolha geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fritsch maakt een snoekduik en kopt de bal. Capelari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Barroso geeft een hoge lob. Cederhök is nu in balbezit. Cederhök geeft de bal voor. Pęcak probeert de bal aan de voet te houden. Pęcak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Toper geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bruhn de bal. Bruhn probeert naar een medespeler te passen. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Cederhök passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fritsch de bal. Cederhök is nu in balbezit. Cederhök geeft een hoge lob. Pęcak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Charruas FBPA - São Paulinho Futebol Clube 1:0

39e minuut.
Tomalczyk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bruhn de bal. Bruhn probeert naar een medespeler te passen. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak haalt uit met een fantastische trap. Capelari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Capelari met een sublieme pass. Cederhök kopt de bal weg. Toper heeft problemen om de bal te vangen. Fritsch rent richting de bal. Fritsch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Cederhök kopt de bal weg. Klungelig pakt Pęcak de bal. Pęcak passt de bal in één keer door. Bakkegaard is nu in balbezit. Bakkegaard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charruas FBPA 18%, São Paulinho Futebol Clube 82%.
Charruas FBPA - São Paulinho Futebol Clube 1:0

47e minuut.
Fritsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch speelt de bal door. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak schiet op doel. Capelari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Charruas FBPA - São Paulinho Futebol Clube 2:0

48e minuut.
Bruhn onderschept slim de pass. Bruhn passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Barroso de bal. Pęcak rent richting de bal. Pęcak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Charruas FBPA - São Paulinho Futebol Clube 3:0

54e minuut.
Capelari trapt de bal weg van het doel. Dolha is nu in balbezit. Dolha passt de bal in één keer door. Cederhök bereikt de bal nog maar net als eerste. Cederhök probeert naar een medespeler te passen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Charruas FBPA - São Paulinho Futebol Clube 4:0

72e minuut.
Toper geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cederhök met de inworp. Dolha probeert de bal met de borst te controleren. Dolha geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Dolha passt de bal zonder na te denken. Melunovic rent richting de bal. Melunovic speelt de bal door. Pęcak rent richting de bal. Pęcak haalt uit met een fantastische trap. Capelari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Bednárek geeft een hoge lob. Pęcak kopt de bal weg. Fritsch is nu in balbezit. Fritsch haalt uit met een fantastische trap. Capelari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Charruas FBPA - São Paulinho Futebol Clube 5:0

89e minuut.
Bruhn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruhn geeft de bal voor. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak draait met de bal, schiet en ... Capelari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Charruas FBPA - São Paulinho Futebol Clube 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charruas FBPA 22%, São Paulinho Futebol Clube 78%.
Charruas FBPA - São Paulinho Futebol Clube 6:0