Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bom Princípio FC FLAMANTE
Normal Tactiek 442
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 38.8
waardeloos Schieten goed
zwak Passen goed
zwak Verdedigen matig


3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Linhares trapt de bal weg. Kulaga kopt de bal weg. Copită bereikt de bal nog maar net als eerste. Copită geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Leszkoven speelt de bal door. Milanowski is nu in balbezit. Milanowski passt de bal zonder na te denken. Alfheim heeft problemen om de bal te vangen. Alfheim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Doeltrap. Matias de Araújo trapt de bal weg van het doel. Kulaga kopt de bal weg. Alfheim is nu in balbezit. Alfheim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Inworp. Leszkoven met de inworp. Kulaga geeft een lange en hoge pass. Alfheim rent richting de bal. Alfheim schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bom Princípio FC - FLAMANTE 0:1

17e minuut.
Alexandrino passt de bal met de wreef. Sequelado is nu in balbezit. Sequelado speelt de bal door. Milanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bom Princípio FC - FLAMANTE 0:2

21e minuut.
Milanowski is nu in balbezit. Minhoca is nu in balbezit. Milanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bom Princípio FC - FLAMANTE 0:3

34e minuut.
Linhares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linhares geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leszkoven zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Milanowski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Copită zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bukta rent richting de bal. Bukta geeft de bal voor. Matias de Araújo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Milanowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bom Princípio FC - FLAMANTE 0:4

38e minuut.
Sequelado geeft de bal voor. Inworp. Copită met een snelle inworp. Pammer rent richting de bal. Pammer geeft de bal voor. Paal!

42e minuut.
Milanowski geeft een hoge lob. Alfheim is nu in balbezit. Sequelado legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alfheim is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Leszkoven legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Bom Princípio FC - FLAMANTE 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bom Princípio FC 77%, FLAMANTE 23%.
Bom Princípio FC - FLAMANTE 0:5

51e minuut.
Doeltrap. Covrig komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Bolero rent richting de bal. Pammer verovert de bal door een tackle van achteren. Pammer probeert naar een medespeler te passen. Milanowski rent richting de bal. Milanowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sabala komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Bolero geeft een lange en hoge pass. Sidorowski is nu in balbezit. Sidorowski passt de bal met de wreef. Sabala rent richting de bal. Sabala haalt uit met een fantastische trap. Matias de Araújo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Covrig rent richting de bal. Covrig passt de bal met de wreef. Sabala is nu in balbezit. Sabala schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Sequelado rent richting de bal. Milanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sabala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bom Princípio FC - FLAMANTE 0:6

79e minuut.
Pammer passt de bal met de wreef. Covrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Covrig speelt de bal door. Milanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanowski schiet op doel. Matias de Araújo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Milanowski is nu in balbezit. Milanowski draait met de bal, schiet en ... Matias de Araújo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Copită rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Minhoca. Copită raakt geblesseerd tijdens het duel. Milanowski met een snel genomen vrije trap. Kulaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulaga draait met de bal, schiet en ... Matias de Araújo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Sabala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabala geeft een hoge lob. Sequelado heeft problemen om de bal te vangen. Sabala rent richting de bal. Sabala draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Bukta geeft een lange en hoge pass. Sabala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulaga speelt de bal door. Milanowski rent richting de bal. Milanowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bom Princípio FC 82%, FLAMANTE 18%.
Bom Princípio FC - FLAMANTE 0:6