Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Charruas FBPA Coronga fc
hope Tactiek TÁTICA MLKDOIDO
44% Balbezit 56%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 39.2
solide Schieten solide
redelijk Passen zwak
redelijk Verdedigen matig


10e minuut.
Głowacki passt de bal in één keer door. Kindl met een sublieme pass. Klungelig pakt Tomalczyk de bal. Bujtor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujtor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Pęcak passt de bal met de wreef. Fritsch rent richting de bal. Mâlcu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fritsch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dolha neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Domaschke werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak schiet op doel. Domaschke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Fritsch passt de bal in één keer door. Daar is Dolha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolha geeft een hoge lob. Pęcak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Charruas FBPA - Coronga fc 1:0

38e minuut.
Dolha geeft de bal voor. Daar is Bakkegaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak haalt uit met een fantastische trap. Domaschke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Charruas FBPA - Coronga fc 2:0

40e minuut.
Bunghitu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Witek is nu in balbezit. Witek passt de bal in één keer door. Natanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Natanas geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bujtor is nu in balbezit. Bujtor draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charruas FBPA 46%, Coronga fc 54%.
Charruas FBPA - Coronga fc 2:0

55e minuut.
Natanas speelt de bal door. Melunovic speelt de bal door. Bakkegaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakkegaard draait met de bal, schiet en ... Fritsch springt en kopt de bal. Domaschke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mâlcu heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Tender is nu in balbezit. Bilha met een sublieme pass. Klungelig pakt Fritsch de bal. Fritsch draait met de bal, schiet en ... Domaschke probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bárány komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Bunghitu geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Świerk de bal onder controle te krijgen. Witek bereikt de bal nog maar net als eerste. Witek probeert naar een medespeler te passen. Natanas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Tender bereikt de bal nog maar net als eerste. Tender passt de bal zonder na te denken. Natanas is nu in balbezit. Bujtor rent richting de bal. Bujtor haalt uit met een fantastische trap. Płaczkowski bokst de bal weg. Bujtor rent richting de bal. Świerk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bujtor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kindl kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charruas FBPA 53%, Coronga fc 47%.
Charruas FBPA - Coronga fc 2:0