Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coronga fc Charruas FBPA
TÁTICA MLKDOIDO Tactiek hope
56% Balbezit 44%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39 gemiddelde waardering 42
good Schieten very good
weak Passen good
weak Verdedigen adequate


8e minuut.
Cederhök onderschept slim de pass. Cederhök geeft een lange en hoge pass. Pęcak rent richting de bal. Pęcak schiet op doel. Domaschke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronga fc - Charruas FBPA 0:1

12e minuut.
Głowacki speelt de bal door. Witek bereikt de bal nog maar net als eerste. Witek met een sublieme pass. Klungelig pakt Natanas de bal. Natanas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bunghitu probeert naar een medespeler te passen. Natanas met een sublieme pass. Bujtor is nu in balbezit. Bujtor haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Pęcak schiet op doel. Mâlcu onderschept slim de pass. Cederhök bereikt de bal nog maar net als eerste. Cederhök geeft de bal voor. Domaschke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pęcak rent richting de bal. Pęcak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronga fc - Charruas FBPA 0:2

27e minuut.
Cederhök rent richting de bal. Cederhök probeert naar een medespeler te passen. Fritsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch draait met de bal, schiet en ... Domaschke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Pęcak onderschept slim de pass. Pęcak passt de bal met de wreef. Fritsch rent richting de bal. Fritsch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronga fc - Charruas FBPA 0:3

31e minuut.
Năstăsescu geeft een lange en hoge pass. Dolha probeert de bal aan de voet te houden. Bruhn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruhn geeft een lange en hoge pass. Fritsch kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Kindl passt de bal met de wreef. Bujtor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujtor passt de bal met de wreef. Natanas rent richting de bal. Natanas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Mâlcu is nu in balbezit. Pęcak onderschept slim de pass. Pęcak passt de bal zonder na te denken. Fritsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Głowacki rent richting de bal. Bednárek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednárek geeft een lange en hoge pass. Tender bereikt de bal nog maar net als eerste. Tender geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coronga fc 50%, Charruas FBPA 50%.
Coronga fc - Charruas FBPA 0:3

52e minuut.
Klungelig pakt Bunghitu de bal. Bunghitu geeft de bal voor. Głowacki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bujtor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujtor schiet op doel. Płaczkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Dolha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bunghitu verovert de bal door een tackle van achteren. Fritsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coronga fc - Charruas FBPA 0:4

72e minuut.
Năstăsescu verovert de bal door een tackle van achteren. Năstăsescu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cederhök met de inworp. Dolha speelt de bal door. Domaschke bokst de bal weg.

82e minuut.
Bruhn is nu in balbezit. Melunovic heeft problemen om de bal te vangen. Melunovic passt de bal in één keer door. Pęcak rent richting de bal. Pęcak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coronga fc 56%, Charruas FBPA 44%.
Coronga fc - Charruas FBPA 0:4