Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Democrata GV FC São Paulinho Futebol Clube
442 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
7 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 22.1
poor Schieten poor
weak Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


26e minuut.
Bronho rent richting de bal. Bronho speelt de bal door. Pinto is nu in balbezit. Pinto haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Maestro de bal. Capelari bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Democrata GV FC 38%, São Paulinho Futebol Clube 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Democrata GV FC - São Paulinho Futebol Clube 0:0

48e minuut.
Pessi kopt de bal weg. Daar is Potiguar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xisnove bereikt de bal nog maar net als eerste. Xisnove draait met de bal, schiet en ... maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Democrata GV FC - São Paulinho Futebol Clube 0:1

58e minuut.
Bronho verovert de bal door een tackle van achteren. Pinto is nu in balbezit. Bronho is nu in balbezit. Maestro is nu in balbezit. Maestro schiet op doel. Capelari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Toper geeft een hoge lob. Alemão kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Chovinista de bal onder controle te krijgen. Bronho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Pumba probeert naar een medespeler te passen. Pessi is nu in balbezit. Peixe maakt een afschuwelijke overtreding. Peixe krijgt een gele kaart. Een oude blessure zorgt ervoor dat Capelari niet meer kan verder spelen. Cavalcanti komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Democrata GV FC 38%, São Paulinho Futebol Clube 62%.
Democrata GV FC - São Paulinho Futebol Clube 0:1