Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FLAMANTE barcanjo
442 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
20 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 18.5
goed Schieten waardeloos
goed Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Kulaga speelt de bal door. Milanowski controleert de bal met de borst. Milanowski passt de bal zonder na te denken. Leszkoven rent richting de bal. Leszkoven geeft een hoge lob. da Paraíba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Alfheim is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FLAMANTE - barcanjo 1:0

7e minuut.
Bukta passt de bal met de wreef. Elas met een sublieme pass. Leszkoven speelt de bal door. Milanowski is nu in balbezit. Milanowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FLAMANTE - barcanjo 2:0

13e minuut.
Arendt probeert de bal aan de voet te houden. Kulaga met een sublieme pass. Copită rent richting de bal. Copită geeft een hoge lob. Milanowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Alfheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanowski passt de bal in één keer door. Alfheim rent richting de bal. Alfheim schiet op doel. da Paraíba bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FLAMANTE - barcanjo 3:0

33e minuut.
Kulaga probeert naar een medespeler te passen. Copită is nu in balbezit. Copită probeert naar een medespeler te passen. Alfheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfheim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Milanowski is nu in balbezit. Klungelig pakt Milanowski de bal. Milanowski passt de bal met de wreef. Alfheim is nu in balbezit. Alfheim schiet op doel. da Paraíba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FLAMANTE - barcanjo 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLAMANTE 37%, barcanjo 63%.
FLAMANTE - barcanjo 4:0

47e minuut.
Milanowski is nu in balbezit. Milanowski passt de bal met de wreef. Djibutiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfheim verovert de bal door een tackle van achteren. Alfheim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FLAMANTE - barcanjo 5:0

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Covrig komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Milanowski is nu in balbezit. Milanowski speelt de bal door. Alfheim rent richting de bal. Alfheim schiet op doel. da Paraíba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FLAMANTE - barcanjo 6:0

56e minuut.
Daar is Caneda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfheim rent richting de bal. Levino rent richting de bal. Alfheim verovert de bal door een tackle van achteren. Alfheim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Bukta met een sublieme pass. Copită rent richting de bal. Copită passt de bal met de wreef. Milanowski heeft problemen om de bal te vangen. Milanowski haalt uit met een fantastische trap. da Paraíba bokst de bal weg. Alfheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfheim schiet op doel. da Paraíba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FLAMANTE - barcanjo 7:0

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sabala komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Blum met een sublieme pass. Covrig speelt de bal door. Sabala rent richting de bal. Milanowski rent richting de bal. Milanowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Pelizzaro geeft een hoge lob. Copită kopt de bal weg. Sabala met een sublieme pass. Milanowski is nu in balbezit. Milanowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Arendt speelt de bal door. Sidorowski rent richting de bal. Sidorowski met een sublieme pass. Milanowski is nu in balbezit. Milanowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Blum probeert naar een medespeler te passen. Covrig is nu in balbezit. Covrig met een sublieme pass. Sabala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FLAMANTE 23%, barcanjo 77%.
FLAMANTE - barcanjo 7:0