Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bom Princípio FC NóisNumLiga FC
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


22e minuut.
Alexandrino is nu in balbezit. Marrentinho rent richting de bal. Alexandrino verovert de bal door een tackle van achteren. Santa Fé rent richting de bal. Santa Fé draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Querubim verovert de bal door een tackle van achteren. Querubim probeert naar een medespeler te passen. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Linhares de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Porsche geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Magno kopt de bal weg. Ortiz rent richting de bal. Ortiz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Santa Fé onderschept slim de pass. Santa Fé probeert naar een medespeler te passen. Alexandrino rent richting de bal. Alexandrino haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Preguiça de bal onder controle te krijgen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Atala zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Alexandrino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alexandrino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bom Princípio FC - NóisNumLiga FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bom Princípio FC 46%, NóisNumLiga FC 54%.
Bom Princípio FC - NóisNumLiga FC 1:0

46e minuut.
Inha met een snelle inworp. Kramnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Magno schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kramnik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kramnik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ceará bokst de bal weg.

56e minuut.
Sócrates speelt de bal door. Porsche is nu in balbezit. Porsche probeert naar een medespeler te passen. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Magno passt de bal in één keer door. Kramnik probeert naar een medespeler te passen. Alexandrino rent richting de bal. Alexandrino schiet op doel. Preguiça probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Linhares geeft een hoge lob. Minhoca rent richting de bal. Marrentinho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Minhoca roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Minhoca kan niet meer verder spelen. Led Zeppelin komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Led Zeppelin passt de bal met de wreef. Marrentinho is nu in balbezit. Bolero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marrentinho wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Marrentinho kan niet meer verder spelen. Salgado komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bom Princípio FC 66%, NóisNumLiga FC 34%.
Bom Princípio FC - NóisNumLiga FC 1:0