Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coronga fc NóisNumLiga FC
TÁTICA MLKDOIDO Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.3 gemiddelde waardering 18.5
redelijk Schieten waardeloos
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Klungelig pakt Tender de bal. Querubim rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Witek. Witek krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Kindl rent richting de bal. Kindl passt de bal in één keer door. Bujtor rent richting de bal. Bujtor schiet op doel. Ceará maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronga fc - NóisNumLiga FC 1:0

8e minuut.
Kindl raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fleming komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Sócrates is nu in balbezit. Fleming onderschept slim de pass. Daar is Bujtor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bujtor schiet op doel. Chulapa probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Bujtor is nu in balbezit. Bujtor passt de bal met de wreef. Fleming is nu in balbezit. Fleming haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronga fc - NóisNumLiga FC 2:0

20e minuut.
Magno kopt de bal weg. Daar is Bunghitu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bunghitu speelt de bal door. Fleming bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleming draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bunghitu speelt de bal door. Natanas probeert naar een medespeler te passen. Fleming heeft problemen om de bal te vangen. Bujtor rent richting de bal. Bujtor schiet op doel. Ceará probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronga fc - NóisNumLiga FC 3:0

29e minuut.
Preguiça geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Głowacki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Fleming, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fleming schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Magno rent richting de bal. Witek begaat een overtreding. Magno is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Magno zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mâlcu heeft problemen om de bal te vangen. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz schiet op doel. Domaschke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronga fc - NóisNumLiga FC 3:1

31e minuut.
Natanas passt de bal met de wreef. Witek heeft problemen om de bal te vangen. Witek speelt de bal door. Fleming rent richting de bal. Fleming haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Tender speelt de bal door. Natanas rent richting de bal. Natanas met een sublieme pass. Fleming bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleming haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronga fc - NóisNumLiga FC 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coronga fc 33%, NóisNumLiga FC 67%.
Coronga fc - NóisNumLiga FC 4:1

50e minuut.
Bunghitu met een sublieme pass. Bujtor is nu in balbezit. Bujtor passt de bal in één keer door. Fleming is nu in balbezit. Fleming haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Querubim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bujtor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleming bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleming haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Preguiça de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coronga fc - NóisNumLiga FC 5:1

67e minuut.
Witek probeert naar een medespeler te passen. Bujtor heeft problemen om de bal te vangen. Bujtor probeert naar een medespeler te passen. Fleming is nu in balbezit. Fleming haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Tender rent richting de bal. Ortiz rent richting de bal. Querubim heeft problemen om de bal te vangen. Ortiz rent richting de bal. Ortiz draait met de bal, schiet en ... Domaschke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Bunghitu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vaittinen de bal. Vaittinen geeft een lange en hoge pass. Fleming rent richting de bal. Fleming draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coronga fc - NóisNumLiga FC 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coronga fc 36%, NóisNumLiga FC 64%.
Coronga fc - NóisNumLiga FC 6:1