Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Democrata GV FC barcanjo
442 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
17 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 17.1
redelijk Schieten waardeloos
matig Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Pejas speelt de bal door. Barradão bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Farré. Farré krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Levino probeert de bal met de borst te controleren. Pejas is nu in balbezit. Pejas passt de bal met de wreef. Czvitkovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Czvitkovics draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bahmann is nu in balbezit. Bahmann schiet op doel. da Paraíba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Democrata GV FC - barcanjo 1:0

10e minuut.
Coşerea bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Suassuna met de inworp. Klungelig pakt Rampellotto de bal. Rampellotto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Clery speelt de bal door. Djibutiano is nu in balbezit. Czvitkovics onderschept slim de pass. Bahmann rent richting de bal. Bahmann schiet op doel. da Paraíba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Bahmann met een sublieme pass. Arendt rent richting de bal. Pejas onderschept slim de pass. Czvitkovics is nu in balbezit. Czvitkovics haalt uit met een fantastische trap. Paal!

26e minuut.
Djibutiano rent richting de bal. Czvitkovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahmann rent richting de bal. Bahmann draait met de bal, schiet en ... da Paraíba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Democrata GV FC - barcanjo 2:0

28e minuut.
Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter passt de bal zonder na te denken. Czvitkovics speelt de bal door. Bahmann is nu in balbezit. Bahmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Levino rent richting de bal. Tabakçı onderschept slim de pass. Tabakçı met een sublieme pass. Czvitkovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Czvitkovics schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pejas passt de bal in één keer door. Czvitkovics rent richting de bal. Met opzet legt Suassuna zijn tegenspeler op de grond. Czvitkovics roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Czvitkovics kan niet meer verder spelen. Wolak komt het veld opgelopen.

35e minuut.
da Paraíba trapt de bal weg van het doel. Lefter kopt de bal weg. Pelizzaro probeert de bal aan de voet te houden. Wolak rent richting de bal. Wolak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Democrata GV FC - barcanjo 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Democrata GV FC 34%, barcanjo 66%.
Democrata GV FC - barcanjo 3:0

46e minuut.
Tabakçı passt de bal met de wreef. Pejas is nu in balbezit. Pejas passt de bal in één keer door. Bahmann rent richting de bal. Bahmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Hübschman trapt de bal weg. Pejas kopt de bal weg. Daar is Djibutiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wolak is nu in balbezit. Wolak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Democrata GV FC - barcanjo 4:0

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hübschman met een harde bal richting middenveld. Coşerea probeert de bal met de borst te controleren. Souto bereikt de bal nog maar net als eerste. Souto draait met de bal, schiet en ... Hübschman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Inworp. Farré zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Tabakçı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabakçı geeft een hoge lob. Pejas kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Democrata GV FC 25%, barcanjo 75%.
Democrata GV FC - barcanjo 4:0