Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bom Princípio FC Charruas FBPA
Normal Tactiek hope
38% Balbezit 62%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 35.9
unsatisfactory Schieten very good
weak Passen good
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Pęcak controleert de bal met de borst. Bakkegaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakkegaard passt de bal in één keer door. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bom Princípio FC - Charruas FBPA 0:1

3e minuut.
Bolero rent richting de bal. Fritsch onderschept slim de pass. Fritsch geeft een hoge lob. Pęcak rent richting de bal. Pęcak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bom Princípio FC - Charruas FBPA 0:2

5e minuut.
Cederhök is nu in balbezit. Cederhök passt de bal in één keer door. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak schiet op doel. Matias de Araújo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fritsch rent richting de bal. Fritsch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Melunovic passt de bal in één keer door. Dolha geeft een hoge lob. Kramnik probeert de bal aan de voet te houden. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Cederhök geeft de bal voor. Klungelig pakt Linhares de bal. Kramnik met een sublieme pass. Dolha rent richting de bal. Dolha passt de bal met de wreef. Matias de Araújo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fritsch rent richting de bal. Fritsch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bom Princípio FC - Charruas FBPA 0:3

14e minuut.
Inha rent richting de bal. Bakkegaard onderschept slim de pass. Bakkegaard met een sublieme pass. Cederhök rent richting de bal. Cederhök passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Dolha geeft een hoge lob. Cederhök kopt de bal weg. Daar is Pęcak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakkegaard is nu in balbezit. Bakkegaard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Sequelado geeft de bal voor. Inworp. Cederhök met een snelle inworp. Klungelig pakt Dolha de bal. Dolha geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bruhn probeert naar een medespeler te passen. Linhares bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak verovert de bal door een tackle van achteren. Pęcak schiet op doel. Matias de Araújo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bom Princípio FC - Charruas FBPA 0:4

38e minuut.
Bruhn passt de bal met de wreef. Dolha geeft een lange en hoge pass. Sequelado heeft problemen om de bal te vangen. Pęcak rent richting de bal. Pęcak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Santa Fé controleert de bal met de borst. Bruhn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruhn passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pęcak de bal. Pęcak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Pęcak is nu in balbezit. Pęcak passt de bal met de wreef. Cederhök speelt de bal door. Fritsch rent richting de bal. Fritsch schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bom Princípio FC 91%, Charruas FBPA 9%.
Bom Princípio FC - Charruas FBPA 0:4

53e minuut.
Santa Fé is nu in balbezit. Bruhn is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Santa Fé. Santa Fé krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Matias de Araújo met een sublieme pass. Cederhök controleert de bal met de borst. Cederhök passt de bal met de wreef. Dolha rent richting de bal. Dolha geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Fritsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Cederhök rent richting de bal. Cederhök schiet op doel. Na een snelle pass probeert Linhares de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bom Princípio FC - Charruas FBPA 0:5

62e minuut.
Cederhök speelt de bal door. Fritsch heeft problemen om de bal te vangen. Minhoca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Minhoca krijgt een gele kaart. Fritsch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Dolha neemt zijn aanloop. Matias de Araújo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bom Princípio FC - Charruas FBPA 0:6

64e minuut.
Bolero rent richting de bal. Bolero geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cederhök zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dolha geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pęcak heeft problemen om de bal te vangen. Matias de Araújo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bom Princípio FC - Charruas FBPA 0:7

69e minuut.
Minhoca is nu in balbezit. Cederhök onderschept slim de pass. Cederhök met een sublieme pass. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Bolero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cederhök onderschept slim de pass. Cederhök probeert naar een medespeler te passen. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Daar is Bolero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cederhök is nu in balbezit. Cederhök speelt de bal door. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Cederhök met een sublieme pass. Pęcak is nu in balbezit. Dolha speelt de bal door. Bakkegaard is nu in balbezit. Bakkegaard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Dolha rent richting de bal. Dolha passt de bal in één keer door. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak haalt uit met een fantastische trap. Fritsch maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bom Princípio FC - Charruas FBPA 0:8

81e minuut.
Kramnik onderschept slim de pass. Kramnik geeft een lange en hoge pass. Melunovic kopt de bal weg. Daar is Pęcak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pęcak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bednárek geeft een lange en hoge pass. Sequelado probeert de bal met de borst te controleren. Pęcak speelt de bal door. Fritsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Linhares de bal. Pęcak rent richting de bal. Pęcak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bom Princípio FC - Charruas FBPA 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bom Princípio FC 85%, Charruas FBPA 15%.
Bom Princípio FC - Charruas FBPA 0:9