Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Charruas FBPA Bom Princípio FC
hope Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
22 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 15
very good Schieten unsatisfactory
solid Passen weak
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Bednárek rent richting de bal. Bednárek geeft de bal voor. Sequelado kopt de bal weg. Klungelig pakt Dolha de bal. Dolha geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bruhn speelt de bal door. Bolero rent richting de bal. Cederhök rent richting de bal. Pęcak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęcak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Tuấn Hải is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Inha. Tuấn Hải is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tuấn Hải zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pęcak kopt de bal weg. Fritsch heeft problemen om de bal te vangen. Fritsch haalt uit met een fantastische trap. Matias de Araújo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sequelado heeft problemen om de bal te vangen. Matias de Araújo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pęcak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Charruas FBPA - Bom Princípio FC 1:0

14e minuut.
Minhoca is nu in balbezit. Minhoca geeft een hoge lob. Pęcak rent richting de bal. Pęcak haalt uit met een fantastische trap. Matias de Araújo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Bruhn passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cederhök de bal. Cederhök geeft een lange en hoge pass. Tuấn Hải is nu in balbezit. Tuấn Hải schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Charruas FBPA - Bom Princípio FC 2:0

17e minuut.
Pęcak onderschept slim de pass. Pęcak passt de bal zonder na te denken. Bruhn probeert naar een medespeler te passen. Fritsch rent richting de bal. Fritsch draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Dolha passt de bal zonder na te denken. Sequelado rent richting de bal. Fritsch verovert de bal door een tackle van achteren. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bolero onderschept slim de pass. Bolero met een sublieme pass. Sequelado bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch verovert de bal door een tackle van achteren. Fritsch draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Matias de Araújo trapt de bal weg. Dolha is nu in balbezit. Dolha geeft een hoge lob. Pęcak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Charruas FBPA - Bom Princípio FC 3:0

43e minuut.
Daar is Dolha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolha geeft een hoge lob. Fritsch rent richting de bal. Fritsch draait met de bal, schiet en ... Matias de Araújo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Charruas FBPA - Bom Princípio FC 4:0

45e minuut.
Sequelado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sequelado probeert naar een medespeler te passen. Fritsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charruas FBPA 24%, Bom Princípio FC 76%.
Charruas FBPA - Bom Princípio FC 4:0

56e minuut.
Fritsch is nu in balbezit. Sequelado is nu in balbezit. Fritsch verovert de bal door een tackle van achteren. Fritsch haalt uit met een fantastische trap. Matias de Araújo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Charruas FBPA - Bom Princípio FC 5:0

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Cederhök de bal onder controle te krijgen. Atala rent richting de bal. Cederhök geeft een lange en hoge pass. Tuấn Hải rent richting de bal. Tuấn Hải schiet op doel. Matias de Araújo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Minhoca rent richting de bal. Cederhök verovert de bal door een tackle van achteren. Cederhök speelt de bal door. Pęcak rent richting de bal. Pęcak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Tuấn Hải is nu in balbezit. Tuấn Hải geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bolero de bal onder controle te krijgen. Fritsch is nu in balbezit. Fritsch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Dolha onderschept slim de pass. Dolha geeft de bal voor. Fritsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Charruas FBPA - Bom Princípio FC 6:0

84e minuut.
Tuấn Hải controleert de bal met de borst. Dolha is nu in balbezit. Dolha geeft de bal voor. Fritsch is nu in balbezit. Fritsch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Charruas FBPA - Bom Princípio FC 7:0

90e minuut.
Matias de Araújo met een sublieme pass. Cederhök kopt de bal weg. Klungelig pakt Tuấn Hải de bal. Pęcak is nu in balbezit. Pęcak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Charruas FBPA 17%, Bom Princípio FC 83%.
Charruas FBPA - Bom Princípio FC 7:0