Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Panchester United FC Coronga fc
442 Tactiek TÁTICA MLKDOIDO
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
26.1 gemiddelde waardering 37.2
matig Schieten goed
slecht Passen zwak
matig Verdedigen zwak


16e minuut.
Redondo rent richting de bal. Tender bereikt de bal nog maar net als eerste. Tender passt de bal in één keer door. Bujtor is nu in balbezit. Bujtor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Vaz geeft de bal voor. Tender bereikt de bal nog maar net als eerste. Tender geeft een lange en hoge pass. Fleming is nu in balbezit. Fleming haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Klungelig pakt Witek de bal. Redondo speelt de bal door. Natanas rent richting de bal. Vaz onderschept slim de pass. Năstăsescu geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Tender rent richting de bal. Paulista onderschept slim de pass. Witek speelt de bal door. is nu in balbezit. draait met de bal, schiet en ... Domaschke bokst de bal weg.

40e minuut.
Klungelig pakt Tender de bal. rent richting de bal. Tender maakt een afschuwelijke overtreding. Tender krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panchester United FC 56%, Coronga fc 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Panchester United FC - Coronga fc 0:0

52e minuut.
Venâncio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tender geeft een lange en hoge pass. Daar is Crispim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bujtor rent richting de bal. Bujtor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Daar is Tender, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tender met een sublieme pass. Fleming bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleming haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Panchester United FC - Coronga fc 0:1

65e minuut.
Furlan passt de bal met de wreef. Venâncio bereikt de bal nog maar net als eerste. Venâncio passt de bal zonder na te denken. bereikt de bal nog maar net als eerste. haalt uit met een fantastische trap. Domaschke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Vaittinen geeft de bal voor. Furlan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fleming. Fleming krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Tender rent richting de bal. onderschept slim de pass. Tender tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tender krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

86e minuut.
Bergkamp geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Głowacki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fleming is nu in balbezit. Fleming schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Crispim geeft een hoge lob. Witek bereikt de bal nog maar net als eerste. Witek passt de bal met de wreef. Bujtor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujtor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Panchester United FC - Coronga fc 0:2

89e minuut.
Paulista rent richting de bal. Paulista speelt de bal door. Vaz rent richting de bal. Vaz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pieropan de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panchester United FC 59%, Coronga fc 41%.
Panchester United FC - Coronga fc 0:2